vrijdag 3 september 2021

Maak er geen zwijnenstal van

Zoals ik al eerder schreef verhuist onze jongste van een studentenhuis met 8 studenten naar zijn eigen appartementje met eigen keuken, toilet en badkamer. Daar moest natuurlijk een kaart voor gemaakt worden:


Ik maakte een achtergrondje met een behangetje en laminaat op de vloer. In het midden een witte plint. Het varken staat in de verhuisdoos rond te kijken in het nieuwe appartement. De sleutels liggen op de vloer, er hangt een kaal peertje aan het plafond en er staan al gezellig 2 plantjes.
Ik kon het niet laten om binnen in de kaart te schrijven 'maak er geen zwijnenstal van'. Maar dat komt vast wel goed. Dat is een van de redenen dat hij uit het studentenhuis wilde. Daar was het af en toe echt een zwijnenstal.

Morgen zorg ik dat ik uiterlijk 15.00 uur van school vertrek. Nog even langs huis en dan rijd ik naar Maastricht. Zondag of maandag kom ik weer terug. Dat betekent de komende week niet iedere dag een kaart op mijn blog. Heb geen tijd om te knutselen!

14 opmerkingen:

 1. Haha, wat een geweldig leuke kaart! Heel goed bedacht. Wat zal je zoon dit waarderen en zeker ook dat je hem gaat helpen met de verhuizing. Mijn studerende nichtje in Nijmegen gaat ook verhuizen van een studentenkamer naar een appartementje, ik wil haar ook nog een kaart sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whahaaaaa.... wat leuk verzonnen!!!!
  Ik lig hier echt in een deuk.
  Zo fijn dat hij iets voor zichzelf heeft want die studentenhuizen...... zelf geen ervaring, maar wat ik wel eens hoor, bah.
  Ik denk dat je zoon deze kaart heel leuk gaat vinden.
  Succes met klussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha wat een leuke tekst wat een gaaf kaartje met het varkentje hij weet vast niet waar ie moet beginnen.
  ik herken dit heel goed ik heb in een zusterflat gewoond tijdens mijn zv opleiding dat was te vergelijken met een studentenflat daar wat he ook altijd een zwijnenstal altijd troep van anderen was ook blij dat ik na mijn opleiding weg kon en op mezelf kon wonen
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lol!!!
  Super kaartje voor een student.
  Succes in Maastricht.
  Fijn weekend, liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe kaart! Ik weet zeker dat het geen zwijnestal word in zijn eigen appartementje, de studentikoze fase is voorbij, en zijn ze alle troep zat! Veel succes met verhuizen!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuk en grappig kaartje. Heerlijk dat die straks een eigen appartement heeft. Liefs, Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een leuke kaart en wat zal hij blij zijn , lekker op z'n eigen .
  Weet dat onze zoon ook in een studenten huis ging wonen, wat vond ik dat erg.
  Dit is zijn stekkie dus dat zal hij wel netjes houden.
  Succes het weekend.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whaha maak er geen zwijnenstal van! Een stek voor zichzelf zal wel beter bijgehouden worden denk ik. Meesterlijk verhuiskaartje Henriët! En maak je niet druk om geen kaartje te plaatsen...als ik dat nu zei, hihi Heel goed weekend en succes met het helpen verhuizen!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ontzettend leuke verhuiskaart voor jullie zoon, hij maakt er vast geen zwijnenstal van. Succes met de verhuizing,
  Groetjes
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha wat een super leuke kaart voor je zoon!
  Succes in Maastricht dit weekend!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kaart! Grappig gevonden zo. Je kerstkaart is ook zo leuk! Mooi papier heb je gebruikt. Groeten en goed weekend, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke kaart voor je zoon.
  Hij maakt er vast geen zwijnenstal van.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. helemaal leuk is dit geworden !
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke kaart voor je zoon.. Hij houd zijn eigen appartement vast wel netjes.. succes in Maastricht. groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen