maandag 10 mei 2021

Van harte

Jullie kunnen nog steeds meegenieten van de kaartjes die ik in de eerste week van mijn mei-vakantie maakte. Ik heb toen echt uren achter elkaar zitten knutselen.

Vandaag laat ik een kaartje zien dat ik maakte met de sketch van De Egel:

Bij deze sketch is het de bedoeling dat je washi-tape gebruikt. Ik heb het wel maar gebruik het bijna niet. Ik heb er voor gekozen om de 3 horizontale strepen links van washit-tape te maken maar ook nog een randje rechts en onder langs het taartje.

Nu is er wel meer wat ik wel heb maar niet gebruik.....dat was namelijk de stans van deze cupcake. Die lag er best wel al een poos en nog nooit gebruikt. Waarom niet??? Ik heb geen idee want eigenlijk is hij heel leuk. Ik denk dat hij nu wel vaker uit de verpakking gaat komen.

13 opmerkingen:

 1. Leuke kaart met die cupcake. Ja waarom gebruik je sommige stansen niet direct, ik weet het niet, ik heb ook nogal wat stansen nog in de verpakking liggen en als ik er dan eens eentje van pak dan denk ik net als jij, waarom heb ik die nog niet gebruikt??
  Het is gewoon een luxe probleem denk ik, we hebben teveel!


  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi kaartje met de leuke cupcake en mooie kleurtjes, zonde om niet te gebruiken, gelukkig heb ik dat probleem niet
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij heb je afgelopen week overuren gemaakt achter je knutseltafel. Deze kaart met cupcake en washi tape is ook leuk geworden. Ik heb het probleem ook van nog niet gebruikte mallen.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ik van die momenten, dat ik veel washi-tape gebruik en dan weer ineens hekemaal niet. Best Jammet want je kan er zoveel mee doen.
  Deze kaart is leuk hoor en de randjes washi-tape maken het helemaal geschikt voor de challenge

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is toch een superleuke en feestelijke kaart! Heel gaaf.
  Soms passen materialen gewoon niet bij de gelegenheid, je stemming of inspiratie en dan blijft het liggen. En ja, we hebben ook zoveel keus (ik tenminste wel). Deze is voor herhaling vatbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje, wat heb jij mooie kaartjes gemaakt de afgelopen periode. Ik hou je niet bij hoor. Maar ik lees wel alles terug. Is het laatste cijfer van de jongste ook goed? Dat zou wel heel fijn zijn. Hier keert de rust weer. Geert is thuis, heb ik wat meer regelmaat.
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart met de cupcake.
  Ziet er lekker uit.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk met die feestelijke cupcake Henriët en dat washitape geeft er een mooi blingbling accent aan. Toch leuk dat je voor deze challenge spulletjes gebruikt hebt die je niet snel pakt, komt het toch nog van pas.
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda dt De Egel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kaart met deze leuke cupcake..do.z gast het even zo meg mallen.. ik denk ook dat we teveel hebben en het een luxe probleem is.. Maar het is ook wel handig om Verschillende mallen te hebben.. Dan kun je voor elke gelegenheid wat maken ik heb ook nog mallen in de verpakking... De vaasjes.. nog geen tijd voor gehad. En een leuke mand..ook nog niet. De komende weken geen geknutsel.. we zijn onderweg en dat is ook leuk. Heb wat stansen voor kruissteek borduren gemaakt. Dat kun je wel even aanpakken. Jij hebt kekjwr geknutseld dd afgelopen week had nog niet alles gezien.. Maar weer erg mooie kaarten heb je gemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi kaartje heb je gemaakt
  Groetjes Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je dat leuk gemaakt. Herken het dat je er soms nog niet aan toe bent gekomen om een mal te gebruiken. Maar gelukkig was de cupcake eindelijk aan de beurt en met een erg mooi resultaat. Liefs, Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi hoi! Lekker he, dat je gewoon uren achter elkaar kunt knutselen zonder iets anders te moeten.
  Je kaart is superleuk. Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel. EN geniet nog van je week. Peter ook hier...ik niet, maar ik doe net alsof...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super leuk cupcake-kaartje heb je gemaakt!!

  Liefs, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen