zondag 9 december 2018

Wishing you a white Christmas

Bedankt allemaal voor de beterschapswensen voor mijn rug. Het is nog niet helemaal over maar het is weer te doen. Maar met de rugpijn hield het niet op de afgelopen week.......woensdag was ik al niet lekker. Verkouden, wat koortsig en buikpijn. Maar ja.....het was 5 december en dan kan je als juf niet ziek zijn. De paracetamol heeft me de dag door geholpen en toen het feest achter de rug was snel naar huis en onder de wol. De dag erop eigenwijs als ik ben gewoon weer aan het werk. Mijn stagiaire geeft bijna de hele dag les dus met paracetamol kon ik het wel redden.
Vrijdag was het op.......hoge koorts en helemaal geen stem meer. Toen heb ik me ziek gemeld. Helaas betekende dat ook dat mijn klas vrij was. Er was geen vervanging te krijgen.
Vandaag is mijn stem er een beetje weer maar ik doe nog lekker rustig aan. Nou heeft manlief late dienst tot 23.00 uur dus er is ook weinig te kletsen. Morgen mijn vrije maandag en dan hoop ik dinsdag weer aan de slag te kunnen.

Vanmiddag lekker aan het knutselen geweest. Bij De Egel hebben ze deze keer een schets met als thema "Kerstman". Dit is wat ik er van gemaakt heb:


Op een witte kaart eerst dp met grijze strepen geplakt. Daarop 2 soorten rood/wit dp uit hetzelfde blok van de Action. Daarop een rode cirkel met daarop hetzelfde papier als op de achtergrond maar nu met de strepen horizontaal. Op de cirkel de kerstman van Marianne Design. Alle witte onderdelen zijn uit vilt gestanst. Tenslotte nog een tekst en een gouden ster.

Ik laat deze kaart ook meedoen bij Do-Al(l) Kreatives waar ze een kerstkaart willen zien.

Dan nu nog even de surprise die ik maakte voor 1 van mijn leerlingen. Ondertussen kan ik er bijna niet meer onderuit om iets te haken. Deze jongeman had Pokemonkaarten en een knuffelbeest op zijn verlanglijstje staan dus toen was het voor mij niet zo moeilijk.


Hij was er erg blij mee!
Er waren weer erg leuke surprises gemaakt en ik werd verwend met een blokje papier, haaknaalden, haakgaren en een haaktijdschrift.
Morgen komen de kerstbomen in de klas. Ook weer een leuke tijd!

12 opmerkingen:

 1. Leuke kerstkaart met de kerstman! Wat een gave surprise heb je gemaakt voor de jongeman in je klas, wat een leuk cadeau. Ik wens je veel beterschap!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje Henriet.
  Ook je surprise is heel erg gaaf.....leuk dat de ontvanger er zo blij mee was!
  Vervelend dat je zo ziek was en dat er geen vervanger voor je was.....dat wordt steeds moeilijker hoor ik!
  Groetjes en beterschap nog,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje met de kerstman Henriet,en je pokimon is top!
  Hoop dat je gauw weer beter bent!!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Poging 2, blogger hapert nog al eens! Nee, als juf kun je echt niet ziek zijn, zeker niet met het Sinterklaasfeest. Pas goed op jezelf, en hopelijk knap je nu snel op. Je surprise is het einde, wat zal dat manneke blij geweest zijn. En je kaartje is ook al zo leuk! Beterschap, en kruip maar lekker vroeg onder de wol!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Henriët,
  wat een ellende toch, die griep. Ik probeer het te ontlopen. Tot nu toe lukt me dat nog steeds ;-)
  Je kerstkaart is prachtig. Leuk gedaan met het vilt. Lijkt ook lekker zacht. En je Pickachu is ook leuk!!
  Nog even lekker rustig aan doen vandaag hoor. Pak je inktjes maar uit de kast, lekker kliederen ;-))
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jee, jij bent echt ziek geweest! Sjonge zeg, hopelijk gaat het nu weer een stuk beter! Je kerstmankaart is erg leuk. Dank je wel voor het meedoen bij DAK.
  En je Pokemon (Picachu) is erg leuk! Matthijs heeft drie van die ziekenhuisballonnetjes van deze Pokemon en een knuffel gekregen. Wist je dat heel veel volwassenen dat spel nog steeds speelt??
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kaart is erg leuk, maar die Pokémon knuffel.....Wauw, diegene waar jij het lootje van had getrokken boft maar.
  En wat ben je zelf ook goed verwend zeg.
  Gelukkig ben je weer opgeknapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wonderful Christmas card! Love it. But the crocheted Pokemon is really stunning.
  Thanks for playing along with us at our present challenge at Do-Al(l) Kreatives and good luck. Hope you will join us next month again.
  Please keep in mind that you have to be a follower in order to win the prize. When you already following us everything is fine.

  Crafty greetings
  Alex

  *DT + Admin* Do-Al(l) Kreatives {#24 –Christmas or New year}
  *DT* Kreativ-Tanten Challenge {#24 – Christmas tree}
  *DT* Craft Rocket Challenges {on break till January 2019 }
  Alex' Kreative Seite

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh this is cute! Love the colour combo of red and white. Peferect touch with the golden sparkle star...

  Thanks for playing along with our Do-Al(l) Kreatives Challenge and good luck!

  Hugs and please come back soon!
  Doris
  Kleido’s BastelStüble
  *Owner* Do-Al(l) Kreatives
  *DT* Die Traumfabrik
  *GDT* Die Kreativtanten

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk deze kaart. met de enige sneeuwman. het gele gehaakte dier is ook enig. Het gaat echt rond mijn man kwam vorige week ook thuis met keelpijn en daarna hoofdvol en hoesten. Kon het nog net redden op zijn werk. zelf ben ik ook door hem aangestoken een paar dagen op paracetamol en nu gaat het wat beter. Het is de tijd weer. Maar best lastig. Veel beterschap nog. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kerstkaart heb je met de sketch gemaakt Henriët. Die santa ziet er heel aaibaar uit. Dank je wel dat je meedoet aan de challenge bij De Egel.
  Wat vervelend dat alles tegelijk kwam en je zo ziek werd. Ben je vandaag weer gaan werken? Lijkt me nog moeilijker ziek melden als je weet dat er geen vervang is, wat is dat toch raar de laatste tijd.
  Vergeet ik nog bijna te reageren op je leuke gehaakte Picachu (schrijf ik dat goed?), ik snap wel dat hij er blij mee was.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Great Santa, I love the use of the felt for some of him features. Thanks for joining us at ‘Do-Al(l) Creatives’. Jonnece DT

  BeantwoordenVerwijderen