maandag 9 juli 2018

Verzoekje

Dit weekend kreeg ik van iemand een verzoekje om een kaart te maken met een speciale tekst. Vandaag ben ik er eens voor gaan zitten en kwam tot het volgende resultaat:


Voor deze kaart heb ik de sketch van De Egel. Hu thema is deze keer: gebruik een doily.
Naast het verzoek voor de tekst moest de kaart ook nog aan de volgende voorwaarden voldoen van de opdrachtgeefster: op de voorkant een uil in het paars/lila. Volgens mij is het aardig gelukt.

Voor de rest is het vrij stil op mijn blog. Zelfs donderdag de wekelijkse kerstkaart een keer overgeslagen. Het is nog even super druk tot aan de vakantie: vanavond repetitie/mini-concert met het orkest, morgen 10-minuten gesprekken, woensdag teamuitje, vrijdag schoolfeest, zaterdag bbq van de muziekvereniging...... Ik klaag niet maar knutsel- en blogtijd blijft er weinig over.
Maar iedere activiteit betekent weer een dag dichter bij onze reis naar Amerika. We hebben er zo'n zin in!

11 opmerkingen:

 1. Leuk bedacht, papier heb ik ook nog een restant van, past hier mooi bij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henriët, net terug van vakantie heb ik even bij zitten lezen op je blog. Wat gaaf dat jullie voor je 25-ste huwelijksverjaardag naar Amerika gaan. Ik snap dat je daar naar uitkijkt. Gefeliciteerd nog. Ik heb zitten smullen van je distress-oxide kaart, móóóí.
  Ook deze kaart heb je knap gemaakt binnen alle "begrenzingen" LOL. Mooie kleurtjes en de sketch is duidelijk te herkennen. Leuk dat je aan de challenge bij De Egel meedoet, dankjewel.
  Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart heb je in opdracht gemaakt! En geniet maar van al je andere activiteiten, het bloggen komt wel weer.
  Wat leuk dat jullie naar Amerika gaan met het hele gezin. Gaan jullie een rondreis maken? Geniet er maar van, er zijn veel mooie dingen te zien daar!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kaartje heb je in opdracht gemaakt, goed gelukt! Succes met al je bezigheden hoor.

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou dat is je supergoed gelukt!! En de sketch is goed herkenbaar! Dank je wel voor het meedoen bij de Egel. En succes met de laatste loodjes! Wel leuk allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaart met de uil en perfect aan alle voorwaarden voldaan, nog 2 weekjes en dan heeft het Noorden ook vakantie, we kijken er naar uit en jullie natuurlijk naar de Amerika reis,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je opdracht kaartje is zeer geslaagd Henriët dat je nog tijd hebt gevonden het te maken?! Heel veel succes met de laatste loodjes waar ook hele leuke tussen zitten en Amerika komt nu wel heel dichtbij hè! Geniet van alles en blogland loopt niet weg hoor!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O ja, zo herkenbaar, die drukte aan het eind van het schooljaar. Maar drukte is ook vaak gezellig. Dan maar even wat minder bloggen. Mens moet zo af en toe keuzes maken ;-) Volgens mij heb jij een perfect opdrachtkaartje afgeleverd, leuk is ie. Naar Amerika?! Wat gaaf zeg! Wanneer vertrekken jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gezellig dat je meedoet met onze '#61e' Challenge ! Het is een enig kaartje!
  Bedankt voor je deelname en veel succes met de challenge.
  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaart .Bedankt dat je mee doet met onze Challenge groetjes Sandra DT Egel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige kaart heb je gemaakt!...denk dat de opdracht wel geslaagd is.Ook de sketch heb je mooi verwerkt op je kaart.
  Leuk dat je meedoet aan de challenge bij De Egel.
  Groetjes Marja DT.

  BeantwoordenVerwijderen