zondag 31 december 2017

Op de valreep.......

In de laatste uurtjes van 2017 laat ik nog even iets van mij horen. Ik ben er nog hoor!! Ik kreeg al kerstkaartjes van medeblogsters dat ik gemist werd in blogland. Dat klopt want het was even heel erg druk met andere dingen.
Momenteel krijg ik erg veel haakopdrachtjes en dus zit ik meer te haken dan dat ik kaartjes aan het maken ben. Ook op het werk was het erg druk. Dat is het natuurlijk altijd vanaf de herfstvakantie (lampionnen, Sinterklaas, Kerst) maar wij zijn bij ons op school bezig met het invoeren van een nieuw onderwijsconcept en dan moet er net even iets meer gebeuren dan normaal. En als klap op de vuurpijl kam de inspectie de dinsdag voor de kerstvakantie ook nog op bezoek......
En ook thuis was er even geen rust. Manlief heeft 11 december een nieuwe knie gekregen, dus die zit midden in de revalidatie.

Maar nadat we eerst een weekje naar de Achterhoek zijn geweest is er nu in de tweede vakantie week weer knutseltijd. Omdat ik voor de Kerst niet genoeg kerstkaarten af had heb ik vandaag nog maar een paar nieuwjaarskaartjes gemaakt.
De achtergrond maakte ik met een stencil van de Action. Met een blendingtool de stempelinkt aangebracht. De stempeltjes (met bijpassende stansjes) komen uit China en de stempels zijn van Marianne Design.
Deze kaart laat ik meedoen met de volgende challenges:
Knutsels en Kadootjes: thema NIEUW
De Egel: Iets ouds, iets nieuws (waarbij het oude mijn Cuttle-bug is die ouderdomskuren krijgt en het nieuwe natuurlijk de kaart voor het nieuwe jaar).

Dan nog even iets waar ik best wel trots op ben. Door een kennis ben ik gevraagd om van het logo van zijn bedrijf een knuffel te haken.
Hier zie je het logo en hieronder zie je wat ik er van heb gemaakt:

Maar dat was nog niet alles......want deze knuffels hebben iets in gang gezet. Want daarna werd ik door een kennis van die kennis benaderd die ook een eigen bedrijf heeft. En je raadt het al........ook daar mocht ik van het logo een knuffel maken.
De beide opdrachtgevers waren erg blij met het resultaat. Ondertussen heb ik van het bovenste logo al 3 knuffels gemaakt en van de onderste ben ik met nummer 3 bezig.

Zo.......meteen een lange post na een lange afwezigheid. Ik beloof jullie dat ik nu niet meer zo lang weg blijf hoor!
Voor iedereen een fijne jaarwisseling en een heel goed, gezond en vooral creatief 2018!


5 opmerkingen:

 1. Wat gezellig Henriët, dat je er aan het eind van het jaar weer even bij bent! De gehaakte logo’s zijn wel heel bijzonder. Wat toevallig dat ze allebei blauw zijn. Hopelijk begint het na de vakantie op school een stuk rustiger dan jullie geëindigd zijn. Hoe verzint de inspectie het om in zo’n hectische tijd langs te komen?! Leuk kaartje heb je gemaakt met gave stempeltjes. Ik wens je een gezellige jaarwisseling en een heel mooi 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet gemakkelijk om van een logo te vertrekken, maar jij volbracht de opdracht goed! Heel leuk!
  De stempeltjes zijn heel leuk!
  Tof kaartje.
  Maak er een mooi 2018 van!

  BeantwoordenVerwijderen

 3. De beste wensen voor 2018 !!
  Super tof dat je meedoet met onze 'Oud en Nieuw' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart Henriët, en wat een leuke haakwerkjes,ik vind vooral de 2de heel erg leuk en grappig..
  Voor jou ook veel voorspoed, gezondheid, liefde en geluk in 2018,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke nieuwjaarskaart. bedankt voor het mee doen bij Knutsels & Kadootjes. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen