vrijdag 26 februari 2016

Vakantie!!!

Met ingang van dit schooljaar heeft ons bestuur besloten dat de kinderen de vrijdag voor de voorjaarsvakantie en de zomervakantie een margedag hebben. Voor de leerkrachten zou er vandaag eigenlijk een studiedag zijn maar die ging niet door. Toen werd er besloten dat iedereen deze dag vrij van activiteit en plaats mocht inzetten. En omdat in mijn klas al het meubilair opgestapeld staat omdat de vloer in de vakantie in de was wordt gezet was de keuze van plaats niet erg moeilijk: thuis. En een activiteit???? Nou....ehhhh.....wat dacht je van lekker knutselen?
Deze kaart maakte ik voor mijn schoonzusje (de moeder van de kleine Annemijn). Ze is dol op de kleur groen en dol op Texel en Texelse schapen. Met een combinatie van die 2 een schommelkaart gemaakt.
De basiscirkel geknipt uit wit karton en daarop groen sterrenpapier van Craft Sensations. De kalender stempel gebruikt van Joy! Deze is nu voor maar 3,99 euro te koop bij Boekenvoordeel. De stans "'gefeliciteerd" is ook van Joy! en de rest is allemaal van Marianne Design.
Het witte van het schaapje heb ik uit vilt gestanst. Geeft een lekker wollig effect.

De kaart gooi ik dinsdagochtend bij Helen in de bus als wij op weg gaan naar Breda. We moeten daar op bezoek bij een orthopeed die naar de enkel van manlief gaat kijken. Dit in het kader van de letselschade procedure die nog steeds loop naar aanleiding van zijn ongeluk in maart 2013. We maken er meteen maar een uitje van en hebben een B&B gereserveerd in Sprang Capelle. Dat wordt woensdag een lekker dagje caches zoeken in de omgeving van Breda.

Ik laat deze kaart meedoen met de challenge van De Egel waar de opdracht "Alles behalve vierkant of rechthoekig" is.


12 opmerkingen:

 1. Wat een leukerdje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje heb je voor je schoonzus gemaakt Henriet! Het schaapje is zooooo schattig!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart Henriët! Zo leuk zoals haar favoriete kleur hebt verwerkt en zelfs een lief schaapje :) Letselschadeprocedures lopen altijd zo lang en vrolijk wordt je er niet van ... Heel veel plezier op jullie uitje :) En succes in de procedure!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Henriët,
  Wat een prachtig kaartje. De winter in blogland is al voorbij. Ik zie alleen maar voorjaarskaarten. (of ik wil ze graag zien)
  Wat heerlijk dat je een dagje extra vrij bent. Altijd een lekker begin van de vakantie. Succes in Breda! Mijn zus zit ook met letselschade, wat een ellende is dat. Dit duurt wel erg lang, van je man.
  Fijn weekend, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Henriët,
  leuke kaart heb je gemaakt met het schaapje, ik zag ook bij Boekenvoordeel verschillende stempelsheets van Joy liggen voor deze prijs..
  Hier begint de vakantie nu ook, mijn man is afgelopen week flink ziek geweest, griep, kan hij nog lekker een weekje uitzieken..
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is heerlijk, zo maar een dag extra vakantie. Je wiebelkaart is superleuk! Een B&B in Sprang-Capelle? cachen in de buurt van Breda? Dan zijn jullie echt vlakbij! Hopen dat het een beetje lekker weer is dan. En natuurlijk hopen dat de orthopeed iets voor je man kan betekenen. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi Henriet,
  sjonge dat het nog steeds niet goed is met de enkel van je man. En daar moet je dan een eind voor weg. Slim om er een paar dagen aan vast te knopen.
  Je kaart voor je schoonzusje is erg leuk! Mooie schommelkaart en leuk die woordstans aan de bovenkant.
  Dank je voor het meedoen met de Egel!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi kaartje Heb je voor je schoonzus gemaakt Henriët ...heel lief schaapje erop...
  En moet je man naar Medinova misschien...een particuliere orthopetische kliniek...Ik heb daar een heup- en knieprothese operatie gehad, tot zeer volle tevredenheid...
  En als je in Sprang Cappelle gaat overnachten moet je zeker langs "Noor & Zo" in Waspik ... gaan een prachtige hobbywinkel...en maar een dorpje verder...
  Dit kan je even op internet checken..

  Veel succes met alles...ziekenhuis ...catches zoeken en misschien ook nog ff hobbyshoppen...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Groot gelijk daar hoef je natuurlijk niet lang over na te denken!
  Het is een hartstikke leuk kalender kaartje geworden.

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goede keuze Henriët om lekker te gaan knutselen. Een leuke kaart is het resultaat. Leuk dat je meedoet aan de challenge van De Egel, dank je wel.
  Lieve groetjes Miranda (dt-De Egel)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O, wat is die leuk zeg! Een schommelkaart al heel lang niet meer gemaakt. Succes bij de orthopeed, wat duurt dat lang he. En natuurlijk een hel fijne vakantieweek gewenst. Ik zit er niet zo meer in nu dochterlief ook stage loopt. Fijn dat je met de februari uitdaging van de Egel hebt meegedaan. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen