vrijdag 9 oktober 2015

Bloggen op een laag pitje.......

Jullie hebben waarschijnlijk wel gemerkt dat er minder vaak berichtjes op mijn blog verschijnen en dat ik steeds minder bij jullie reageer.
Het lukt allemaal even niet meer...... ik merk dat mijn werk (4 dagen per week lesgeven aan groep 5-6-7-8 allemaal bij elkaar in 1 klas) zoveel energie vreet dat ik 's avonds niet meer de energie heb om te bloggen.
Het reageren op jullie berichtjes voelt als moeten en niet meer als iets wat leuk en gezellig is.
Ik stop er dus even mee. Misschien blijf ik nog wel dingetjes plaatsen en reageer ik af en toe nog wel eens op jullie blogs maar als het een poos stil blijft dan is de energie er gewoon even niet meer.
Jammer maar helaas.......

Ik sluit voorlopig even af met een kaartje dat ik op aanvraag maakte:
Ze vroeg om een kaart met dolfijnen en heeft de tekst zelf bedacht. En aangezien ik al eens eerder een dolfijnen kaart had gemaakt deze er bij gepakt voor inspiratie. Alleen heb ik er nu een gewone vierkante kaart van gemaakt en toen een upright z-fold kaart.

Groetjes van deze kant van het beeldscherm en tot blogs........

14 opmerkingen:

 1. Ik begrijp het helemaal Henriet....ik heb het soms ook als ik een tijdje afwezig ben geweest. Het moet leuk blijven en zo moet het ook voelen!
  Je kaartje met de dolfijnen is werkelijk prachtig! Ik vind deze kleuren combi heel erg gaaf!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke kaart met de opgegeven tekst. Lesgeven aan deze groep is zwaar werk, ik heb bewondering voor allen die lesgeven in deze tijd, waarbij meer scheidsrechters aan de kant staan dan in het veld . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap het volkomen. Soms moet je even een pas op de plaats maken, en even voor je jezelf uitvogelen hoe het nu zit en je gevoel volgen. Dank je voor het reageren op mijn blog en als je weer eens iets wil posten op je blog weet ik zeker dat wat je gemaakt hebt en met ons wil delen uit de grond van je hart komt en met veel plezier hebt gemaakt.
  Groetjes, José

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Henriët, gewoon je gevoel volgen...hobbies zijn er ter ontspanning, zo ook bloggen. Zo dat is zeker pittig om op die manier les te geven, ik snap dat je aan het eind van de dag moe bent...jeetje, petje af.
  Mooie dolfijnenkaart heb je op verzoek gemaakt..pas goed op jezelf..
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal gelijk heb je! Bloggen moet leuk en ontspannen zijn. Het lukt mij ook niet elke dag om langs te komen. Het komt vanzelf weer.Het is ook niet niks hoor om aan 4 klassen tegelijk les te geven. Firts things first! En die First dat ben jij!
  Fijn weekend, lekker ontspannen en genieten.
  Liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik snap het ook volledig . Reacties ontvangen is fijn en rondkijken naar andere blogs is inspirerend en reacties achterlaten doe ik graag . Maar er kruipt allemaal tijd in . En een dag lijkt voor mij altijd te kort .
  Alles in volgorde van belangrijkheid . En ja bloggen schiet er dan wel eens over , wat het is geen moeten , maar plezier . Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Henriët ik begrijp heel goed hoe je Bloggen aanvoelt op het moment. Het moet ook leuk en ontspannen zijn en als dat niet zo voelt, dan kan je het beter niet doen. Het is heel zwaar om les te geven aan kinderen van die leeftijd. Denk om jezelf want jij bent het belangrijkste :) Ik vind jouw kaart weer zo leuk! Je bent helemaal geslaagd in de opdracht denk ik :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Net als wat de anderen zeggen het moet leuk zijn.
  En zeker niet als "moeten" voelen.
  Ik zelf heb ook niet altijd tijd om bij iedereen langs te gaan.
  Het moet leuk zijn om te doen.
  Je kaartje ziet er weer super leuk uit.

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pffffff... Henriët, ik word al moe als ik het lees: vier dagen een combinatieklas 5,6,7 en 8! Dat kost vast heel veel voorbereiding en energie. Logisch dat je dan keuzes moet maken. Misschien heb je wel tijd voor wat haakwerk ;) Gewoon lekker op de bank, heerlijk! Je dolfijnkaartje is overigens hartstikke leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Henriët,
  het verbaast mij niet dat je 's avonds helemaal doodmoe bent, wat een klus zo'n combinatieklas..doe jij maar lekker rustig aan..
  Je hebt een erg leuke kaart gemaakt met de dolfijnen, hoop dat je later het bloggen toch weer oppakt,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je kaartje is weer heel erg leuk gedaan met die dolfijntjes.. en heel begrijpelijk Henriët dat je energie op is als je van school komen...een combinatieklas vergt heel veel van de leerkracht...en dan nog creatief bezig zijn af en toe ...is het niet verwonderlijk dat het bloggen erbij inschiet ...helemaal niet erg hoor...af en toe komen kijken mag ook hé...veel plezier met je haakwerkjes...dat kan ook ontspannend zijn..

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je opdrachtkaart is supergoed gelukt, die dolfijnen blijven leuk. Ik begrijp het helemaal dat je met zo'n baan 's avonds op bent. Geniet nu gewoon van het ontspannen haken of knutselen en zie verder hoe het loopt. Bloggen moet leuk zijn en geen moeten. Hopelijk krijgen we af en toe toch nog een werkje van je te zien.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha Henriet,
  nou, volgens mij begrijpt iedereen het, als ik het zo lees. Het is een zware baan met zoveel uur en zoveel groepen in 1 klas.
  Volgens mij moet je naast je werk doen, wat je ontspanning geeft en als bloggen een moeten wordt, ja dan is de keus toch snel gemaakt. Stel dat je dat gevoel bij je werk had, dan had je pas echt een probleem.
  Dus wie weet als je weer 3 dagen gaat werken (of zit dat er niet in?) zien we je wel weer.
  Dit kaartje wat je laat zien is heel mooi! Super gedaan. Zo handig als iemand een kaart met dolfijnen wil dat je dan die stansen hebt!
  Succes en sterkte met alles.
  Lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Henriet
  Bij mij is het net hetzelfde, ik begrijp je voor 200%. Het moet leuk blijven en niet voelen als een verplichting.
  Als het hier wat rustiger is, zal ik de draad wel weer opnemen. Maar dat zal jij heus ook wel doen ;-)
  Mooie kaart om (voorlopig ;-) ) mee af te sluiten!
  Veel liefs,
  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen