zondag 20 september 2015

New home in de herkansing

Vanochtend ging ik aan de slag met een kaartje voor de challenge bij Cards 2 Create. Daar is de opdracht dat je een kaartje moet maken in wit + 1 andere kleur. Ik was aan het bedenken of ik dit met rood of met kraft zou doen. Beide pakjes papier op tafel gelegd en toen bedacht ik mij dat ik eerst de wasmachine maar even aan moest zetten. terug beneden het pakje rood en het pakje kraft gepakt en hiermee een kaart gemaakt. Pas toen ik hem wilde posten ontdekte ik mijn vergissing.....
Daarom vanavond maar weer even aan de knutseltafel gaan zitten en nu bijna hetzelfde kaartje gemaakt in wit en rood.
Zelf een grote kaart gesneden ( 21 x 12 cm ) zodat er 3 huisjes naast elkaar op passen. Hierop rood cardstock en daarop weer wit. 2 witte huisjes met een rood hart en een rood hekje en in het midden een rood huis met witte bloemen. Midden boven de tekst. Het witte heb ik met wit krijt gedaan. Aan beide kanten van het rode huisje een pijl om het nieuwe huis in de schijnwerpers te zetten. Deze kaart is voor mijn collega die een nieuw huis laat bouwen. Als ik weet welk huisnummer ze krijgen komt dat nog in witte cijfers op het rode huisje te staan.

Hieronder nog even het eerste kaartje in kraft en rood:
Het voordeel van een kaartje in de herkansing is dat je sommige dingen wat kunt aanpassen. Vind nu de tekst en de pijlen een mooiere plaats hebben.

Nu nog even aan de haak want over 10 dagen gaan mijn gehaakte spulletjes in de verkoop in een echte winkel. Hierover later veeeeel meer.

13 opmerkingen:

 1. Gaaf! Leuk, rood-wit! Ben benieuwd naar je haaksels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Owh ik heb dat ook eens gehad de verkeerde kleur. Gelukkig kwam je er nog wel op tijd achter en beide kaarten zijn heel leuk geworden! Alhoewel ook ik de pijlen en de tekst op de herkansing een mooiere plek vind hebben ;) Ben heeeel benieuwd naar het nieuws over de verkoop van jouw gehaakte spulletjes :) Klinkt nu al super en die verkopen als een tierelier weet ik zeker!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind allebei de kaartjes heel erg leuk Henriet....en zo heb je mooi een reserve!
  Succes met je haakwerkjes....ik ben benieuwd!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en dan heb je gelijk 2 nieuwe leuke verhuiskaartjes ... de rood-witte spreekt mij het meeste aan...
  TOP kaartjes zijn het...
  succes met je haakwerk

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat heb je 2 leuke verhuiskaartjes gemaakt, ik moet eerlijk zeggen, dat ik de witte huisjes helemaal niet zag, pas toen ik las 3 huisjes, heb ik de foto maar even vergroot en jawel, 3.. ook de Kraft met rood uitvoering is leuk,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Henriet,
  Ik moet wel lachen om je, hoor. Gewoon omdat dat zo herkenbaar is. Ik heb precies hetzelfde. Als je dan wegloopt omdat je even iets moet doen, vergeet je waar je ook weer exact mee bezig bent.
  Ze zijn allebei erg leuk. Je hebt gelijk, de pijlen van de witte kaart zitten op een mooiere plek dan bij die kraft/rode kaart.
  Maar allebei leuk!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zo'n twee-kleuren kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ondanks je "vergissing" zijn het 2 prachtige verhuiskaartjes geworden , Henriet.

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha....multitasken kunnen ook vrouwen niet hoor. Dat is een verzinsel van de mannen. Maar ook met kraft en rood is ie heel mooi. En 1 voordeel, je hebt eentje op voorraad. Die wit/rode springt ook helemaal van het scherm af.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n vergissing is zo herkenbaar. Zou mij zo ook kunnen gebeuren :) Maar je hebt er wel twee gave kaarten door gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb je gelijk twee hele leuke verhuiskaarten! Ik vind de verdeling bij de witte ook wat beter. Veel succes met de verkoop van je gehaakte spulletjes.
  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heb je gelijk twee hele leuke verhuiskaarten! Ik vind de verdeling bij de witte ook wat beter. Veel succes met de verkoop van je gehaakte spulletjes.
  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind ze allebei heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen