zaterdag 4 juli 2015

Af en toe even afkoelen

Wat is Nederland als het op het weer aankomt toch een land van uitersten. Of het is te koud, of het is te warm.....
Vandaag al op tijd boodschappen gedaan en daarna in de tuin zitten te haken. Af en toe even naar binnen om af te koelen en toen onderstaande kaart gemaakt:
Het is een grote kaart van 21 x 15 centimeter. De basiskaart is van parelmoerkarton. Daarop plakte ik donkerrood papier en daarop designpapier met hartjes van Marianne Design. Daarna allerlei MD stansjes gebruikt om er een vrolijk kaartje van te maken.
Ik heb deze kaart gemaakt omdat mijn schoonzusje er om vroeg. Haar zus heeft tijdens de vakantie in Italië een auto-ongeluk gehad. Morgen komt ze weer thuis en mijn schoonzusje wilde graag een grote kaart geven. Op haar verzoek maakte ik aan de binnenkant nog een uiltje:
Omdat ik het uiltje alleen wat kaal vond heb ik er een grote praatwolk bij gemaakt waar een berichtje in geschreven kan worden.

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge bij Knutsels en Kadootjes waar ze een beterschapskaart willen zien en bij Creapaleis waar alles mag.

Vanavond neem ik de kaart mee naar mijn schoonzusje. we gaan daar vanavond alweer klaverjassen. Gisteravond ook al, en morgen zien we elkaar alweer op de familie barbeque bij mijn vader. Gelukkig kunnen we erg goed met elkaar opschieten!

10 opmerkingen:

 1. Heel mooi beterschapskaartje Henriët...en wat erg is dat om zo in het buitenland een ongeluk op te doen....maar ze zal deze kaart zeker wel waarderen...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toppie!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Dat is een grote kaart, maar wel leuk en vrolijk gemaakt !
  Oh heerlijk haken in de tuin, ik doe mee hoor, maar dan
  haken op het strand ☺
  Een leuk en gezellig (knutsel) zonneweekend
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Henriet,
  Het is een vrolijk geheel geworden. Ik vind die kikkertjes enig en de betrschapsset heb ik zelf ook. Heel leuk.
  Klinkt echt als vakantie wat je schrijft. Lekker hè, even niets anders aan je hoofd dan vrijheid...ik ben aan het aftellen tot zaterdag, dan begint het voor mij.
  Groetjes en veel plezier met de familiebezigheden.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klaverjassen?! Dat vind ik zo leuk! Vroeger deden we dat op school altijd in de pauzes. En ik heb het Joost en onze kinderen geleerd. Op vakantie (zomer en wintersport) heel wat boompjes gespeeld. Je grote kaart is lekker vrolijk! Die kikkertjes zijn wel zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart heb je gemaakt voor de zus van je schoonzusje. Dat zijn geen leuke dingen. Mijn zusje heeft vrijdag een ongeluk gehad. Ze kreeg geen voorrang van rechts. Met haar is het goed afgelopen met de auto niet.
  Klaverjassen deed ik vroeger altijd op het werk samen met mijn baas tegen de rest. De pauzes duurden altijd net ietsjes langer....
  Fijne zondag, liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ontzettend leuke kaart Henriët!
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach wat een schatje!!
  Hier word je helemaal vrolijk van.

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Henriët wat een super leuke opkikker heb je gemaakt voor jouw schoonzusje! Het praatwolkje bij de uil is een super leuke touch :) Wat naar dat jouw schoonzusjes vriendin een auto ongeluk heeft gehad op haar vakantie! Hopelijk vrolijkt zij een beetje op van dit super leuke kaartje :)Leuk om te lezen dat je zo'n goede band hebt met jouw schoonzusje!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen