zaterdag 30 mei 2015

Haakwerkje met bijpassend label

In mijn blogbericht van 12 mei vertelde ik al dat ik met een haakwerkje bezig was dat ik op dat moment nog niet wilde laten zien. Nu kan en mag dat wel:
Ik heb dit super schattige uiltje gehaakt voor mijn stiefbroertje en zijn vriendin omdat ze in december een baby krijgen. Ik word dus tante!!! We wisten het al vanaf het begin van deze maand maar we mochten het van de aanstaande ouders nog niet verder vertellen. Gisteren hebben ze een echo gehad en nu mag iedereen het weten.
Vandaag heb ik ook een label gemaakt om aan de ingepakte uil te hangen. Ook daar kwam een uiltje op te staan. Ik heb vast wel eens verteld dat de inwoners van ons dorp uilen genoemd worden. Als je in Annen woont ben je een "Anneroel". En aangezien de toekomstige ouders bij ons in het dorp worden is er dus een klein "Anneroeltje" op komst. Vandaar dus de uiltjes.

Deze label laat ik meedoen aan de challenge van Dutch Card Lovers waar ze een afbeelding in een kader willen zien.

Na het posten van dit blogbericht ga ik ook even weer een bezoekje brengen aan jullie blogs. Het is er even niet van gekomen. Met 5 volle dagen werken, een Pinksterweekend in Denemarken en een schoolfeest gisteravond had ik even andere dingen te doen dan bloggen.....

12 opmerkingen:

 1. Superleuk label en ook je gehaakte uil is enig! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk uil heb je gemaakt en het kaartje erbij ..Geweldi leuk!!
  Een heel mooi kadootje voor de a.s ouders.

  Groetjes Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig leuke uil heb je gemaakt! En dat labeltje is er zo schattig bij! Dat wordt vast een lievelingsknuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk verhaal erbij! Mooi is je gehaakte uil, en het labeltje is zo lief en toepasselijk! Fijn dat je meedoet met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enig zeg, jouw gehaakte uil! Met het uilenlabel erbij is het natuurlijk een gewledig cadeau voor je stiefbroer en zijn vriendin. Zo te horen is het druk bij jou. Hebben jullie ook vaak van die pieken? Het ene weekend niets en het volgende zit helemaal vol gepland. Herkenbaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw Henriët! Wat heb je een geweldig mooie uil gehaakt voor jouw stiefbroertje en zijn vriendin! Wat een werk zit erin maar het is ook echt een waanzinnig mooi resultaat! Dan ook nog zo'n schattige tag erbij ... echt super! Gefeliciteerd tante!!!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhhhh wat een dotje van een uil Jet! Schitterend en van harte gefeliciteerd tante, leuk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Henriet,
  je hebt een prachtige uil gehaakt en ook je label met uil is keileuk, wat grappig, dat jullie Anneroelen heten.. en gefeliciteerd dat jullie oom en tante worden,
  groetjes, Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je tante gaat worden Henriët...weer een titel erbij maar wel een hele leuke...wat een schattig uiiltje heb je gehaakt....SCHITTEREND....en ook het bijpassende label is super gaaf....KNAP gedaan weer!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha, dat snap ik hoor dat je even andere dingen te doen had. Wat leuk dat je in Denemarken was! Maar nog leuker dat je tante gaat worden! Zo leuk om mee te mogen leven! Je kaartje is erg leuk, maar de Anneroel is helemaal fantastisch! Wat een leuk uilskuiken...
  Krijgt vast een ereplaatsje!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat schattig Henriet....heel erg leuk gedaan en de bijpassende label is heel erg gaaf!
  Gefeliciteerd dat je tante wordt.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Schitterend haakwerk en een leuk bijpassend label. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen