zaterdag 11 april 2015

Hollandse labels

Nog maar een paar dagen en dan gaat onze oudste zoon voor 3 maanden naar Suriname.
Vandaag zijn we nog even samen de stad in geweest om de laatste dingen te kopen.
Voor zijn stagebegeleider en voor zijn huisbazin heeft hij een zakje stroopwafeltjes en een zakje oud-Hollandse snoepjes gekocht. Om het iets persoonlijker te maken heb ik er een labeltje aan gemaakt.
Het linker label gesneden uit kraft. Hierop rood-wit-blauw papier uit het blokje van Kaisercraft dat ik gewonnen heb bij Knutsels en Kadootjes. Hierop een halve fiets. Bovenlangs een rood-wit-blauw lintje geniet. Daarboven nog 3 houten bloemtjes en een rood-wit touwtje. De zakjes met lekkers aan elkaar geniet en het label er met een rood knijpertje aan vast gemaakt.
Het rechter label ook uit kraft gesneden en daarop papier met rode en blauwe strandhuisjes en het rood-wit-blauwe papier van Kaisercraft. Rood-wit-blauw lint van boven naar beneden vast geniet en uit wit een vogelhuisje en een vogeltje gestanst. 2 rood-witte touwtjes maken het geheel af.

Met bovenstaande labels doe ik mee met de april challenge bij Creapaleis waar het thema Holland is.

Vanavond heeft oudste zoon een borrelavondje met vrienden en morgenmiddag komt de familie een borrel drinken. Het komt nu toch wel erg snel dichterbij. Donderdagmorgen al om 5 uur vertrekken naar Schiphol!7 opmerkingen:

 1. Leuk beide labels!! Daar kan hij mee aankomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik voel met je mee Henriet!
  Je hebt prachtige labels gemaakt met mooie Hollandse details erop....dat zal zeker in de smaak vallen! Sterkte met het vertrek van je zoon en de tijd dat hij weg is....en voor je het weet zijn de drie maanden weer om.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er super leuk uit! Gaan ze zeker op prijs stellen.
  Wat zal je je zoon missen... Maar hij zal zo weer terug thuis staan :-) Gelukkig zijn er veel middelen om toch nog contact te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie hebben leuke dingen gekocht! De prachtige labels maken het echt af. Hier kan hij mee aankomen! Sterkte, toch wel spannend. Groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om wat Hollandse spullen mee te nemen! Tof! Mijn dochter is ook drie maanden in Suriname geweest, stageop de kinderafdeling. Ze heeft het super gehad! Een hele fijne tijd voor je zoon, en jij...lekker skypen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke cadeautjes om mee te nemen en heel mooi persoonlijk gemaakt door de labels. Ik hoop dat hij het er goed naar z'n zin heeft en voor jou dat de drie maanden niet te lang duren.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen