donderdag 21 augustus 2014

Donderdagse kerstkaart

Afgelopen zondagmiddag kwam bij ons de regen met bakken uit de hemel vallen. Wat hebben wij zaterdag een geluk gehad met de barbeque voor de verjaardag van oudste zoon. Toen was het de hele avond droog!
Omdat het zondagmiddag zulk slecht weer was kwam de vriendin van mijn vroeger buurjongen bij mij om vlinders te stansen op mijn cuttlebug. Hiermee gaat ze een canvas beplakken in de vorm van een hart.
Terwijl zij aan het draaien was ben ik weer met mijn kerstkaarten aan de slag gegaan. Ik laat jullie er vandaag 1 zien (zodat ik de komende weken op donderdag ook nog weer een kerstkaart te showen heb!).
De basis is een vierkante rode kaart. Daarop design papier uit een oud blokje van de Action. Daarna de stans van de grote klok uit rood papier en daar het midden ook uitgestanst met een cirkelstans. Door deze opening een strook zilverkleurig papier geschoven waarop ik eerst een notenbalk heb gestempeld. Tenslotte nog een hertje en een gestempelde tekst toegevoegd.
Toch wel weer een lekker idee dat de eerste 8 kerstkaarten klaar liggen.

9 opmerkingen:

 1. Vrolijk kaartje, mooie kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk gedaan!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan met het hertje....het springt het nieuwe jaar in!
  Mooie kaart hoor!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kei leuk gemaakt! Leuk idee om de strook papier door de grote klok te steken.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Henriet,
  Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, gaat het vanzelf, ook het weer helpt mee, maar je voorraad begint al te groeien, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai!
  Het zier er heel leuk uit! En ik denk dat Ans gelijk heeft. Soms komt het zo maar als je de smaak te pakken hebt!
  Jullie hebben echt geluk gehad hoor. Misschien verdienden jullie het wel!
  Lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het heeft echt wel voordelen om nu met kerstkaarten te beginnen, we zijn met papier van vorig jaar bezig.Deze is ook weer leuk zeg en dit hertje is erg leuk. Nog gefeliciteerd met je zoon. De wie komt mij enigszins bekend voor.... Groetjes, Nelleke. En fijn dat je meedoet deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jee je er lekker vroeg bij, met je kerstkaarten. Heeft inderdaad voordelen. Ik heb daar altijd moeite mee om zo vroeg te beginnen.
  Leuk geworden je kerstkaart.
  José

  BeantwoordenVerwijderen