woensdag 25 juni 2014

De laatste loodjes

Nog 6 dagen werken en dan begint hier in noord-Nederland de zomervakantie. Die laatste paar weken voor de vakantie zijn altijd topdrukte. De rapporten moeten worden geschreven en met de ouders besproken, de nieuwe groepsplannen moeten worden geschreven, het afscheid van groep 8 geregeld en de klas moet opgeruimd worden. Gelukkig krijg ik daar flink hulp van van de kinderen. Dat scheelt dan weer als je de bovenbouw hebt.
Al een aantal jaren haak ik voor de kinderen in groep 8 een uiltje voor bij het afscheid. Dit jaar was ik daar snel mee klaar omdat ik maar 2 kinderen in groep 8 heb.
Daarnaast krijgen de kinderen uit mijn andere groepen (5, 6 en 7) de laatste schooldag een kaartje om ze een fijne vakantie te wensen. Daar ben ik vanavond mee begonnen.
De basis is een witte vierkante kaart met daarop design papier uit een oud blokje van de boekenvoordeel. Daarop een Disney plaatje gemat op ribbelkarton. Verder heb ik het kaartje afgemaakt met mijn nieuwe Under the sea stansjes van Joy!. Er zijn nu 2 klaar, dus de komende week nog even door knutselen.
Ik laat deze kaart meedoen bij Crads en scrap waar je je moet laten inspireren door een tv programma. Mijn inspiratie komt van de tv zender Disneychannel :-)

Zaterdag gaan Caroline en ik naar Sleen. Bij Art Journey hebben ze een 2e hands stempelbeurs en daarna gaan we gezellig winkelen in Emmen. We hebben er zin in!

8 opmerkingen:

 1. Ach wat leuk is dit. Doe mij ook zo N juf. Mooie uiltjes en je kaarten worden mooi. Het heeft net wat extra. En succesj nog met de laatste loodjes. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henriet,
  Mijn man zit ook in het onderwijs en ook hier de laatste loodjes, nog van alles te doen..wat lief om uiltjes te haken en je kaartjes worden ook leuk..
  en ja..ik loop de straat al weer op en neer, met één kruk en in huis zonder, het gaat echt super..geniet van je dagje Sleen en Emmen, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes en plezier met je klas! Je kaart en je uiltjes zijn super leuk als afscheid. Wens ik je ook nog een superleuke dag op beurs en lekker shoppen in Emmen, laat je zien wat je gekocht hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja! Druk! Wij moeten hier in het zuiden nog twee weken. En thuis zitten we nu midden in onze laatste verhuizing. Met het begin vd zomervakantie begint tevens mijn zwangerschapsverlof, misschien maar goed ook. Wat leuk die uiltjes en ook je kaart mag er zijn! Lekker zomers! Succes met de laatste loodjes en veel plezier in Emmen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Henriet,
  dat valt dan mee 2 groep 8ers. Ze zijn enig die uiltjes! EN de kaart is ook heel mooi en echt leuk voor de zomervakantie!
  Nog 1 week inderdaad.
  Veel plezier morgen en doe de groetjes aan Monique en Judith. Die staan er afzonderlijk maar toevallig 'ken' ik ze allebei.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je dat toch elk jaar weer doet een gehaakt uiltje! Dit keer dan voor twee kinderen. Je kaart is lekker zomers, mooi passend bij het tv programma. Wij moeten nog 2 weken en dan ook hier vakantie, heerlijk!
  Bedankt voor het meedoen bij Cards &Scrap.
  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Joepie, vakantie! ;-)
  Wat leuk weer, die uiltjes! En hele mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jullie boffen maar!! Wij moeten nog 3 weken!!
  Maar je kaartje is leuk, Henriët!!
  Leuk dat je meedoet met onze uitdaging!!
  Groetjes Tinie
  Cards & Scrap Challenge blog.

  BeantwoordenVerwijderen