woensdag 30 januari 2013

Koala

Jongste zoon vroeg me om een kaartje te maken voor een klasgenootje waar hij vrijdag op verjaardag gaat.
Ze is helemaal idolaat van koala beren en dus moest er een koala op het kaartje staan.
Plaatje van een koala uitgeprint en daar mee aan de slag gegaan. Het achtergrondpapier kocht ik zaterdag in Groningen bij Sostrene Grene. (is trouwens een Deens bedrijf.....) Om wat kleur in de kaart te brengen plakte ik het plaatje op een rode stans. 2 tekststempeltjes op fish-tales toegevoegd en toen vond ik hem wel oke. (alleen heb ik de grijze strook iets te ver naar links geplakt.....)
Gelukkig was jongste zoon ook enthousiast!


En geloof het of niet....maar maandag begin ik aan mijn 4e duo voor dit schooljaar. (nr. 1 ging 1 november met pensioen, nr. 2 mocht na 1 januari niet meer werken voor ons bestuur, nr. 3 kan op een andere school meer uren krijgen) Dus nu mag ik morgenmiddag nummer 4 wegwijs maken. Gelukkig heeft ze het afgelopen half jaar ook bij ons op school gewerkt (andere locatie) dus de methoden en de manier van werken is voor haar bekend. Ga er nu toch wel van uit dat dit de laatste wisseling is. Anders ga ik er serieus over denken om zelf maar 5 dagen te gaan werken!


6 opmerkingen:

 1. Leuke kaart!
  Whaw, je 4de duo al! Dat is ook niet prettig werken... Hopelijk houdt deze het vol tot het einde van het schooljaar. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke koala-kaart! Kan me goed voorstellen dat je zoon tevreden was. En je 4e duo- partner in één jaar tijd? Das wel heel veel werk voor jou en heel veel onrust voor de kinderen. Succes ermee!
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Henriet, dat is toch een pechjaar zeg!! Je 4e duo in goed 4 maanden tijd (iets overdreven). Sterkte met inwerken en ik hoop dat het iemand is die snel leert, zodat jij er niet veel extra energie aan kwijt bent!
  Je kaart is trouwens erg leuk!!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een leuke persoonlijke kaart is het geworden, dat is ook zo mooi van het zelf kaarten maken. Succes op je werk, ik hoop dat de rust wederkeert, voor jou maar ook voor de kids. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart en dan is je zoon ook weer tevreden toch!

  Groetjes, Diny

  BeantwoordenVerwijderen