zondag 25 november 2012

Druk maar gezellig weekend

Hebben jullie ook zo van het weekend genoten? Ik wel. Ik heb veel gedaan en dat geeft een hoop voldoening.
Zaterdagmiddag heb ik samen met jongste zoon een metamorfose ondergaan:
We hebben eerst de kleinkinderen van de overburen verrast met een bezoek en daarna hebben we de prijsuitreiking van de bridge-wedstrijd van manlief een beetje opgeleukt.
Daarna snel thuis zorgen dat ik mijn normale kleur terug kreeg en met oudste zoon naar Groningen voor een basketbalwedstrijd van de GasterraFlames (we hebben een seizoenskaart). Ze hebben deze wedstrijd gewonnen dus gingen we blij weer naar huis!
Vanochtend voor school bezig geweest en vanmiddag heerlijk zitten haken met dit als resultaat:

Afgelopen  week kwam ik zo'n lief elandje ergens tegen op een blog en ben even op zoek gegaan naar een patroon. Ik neem hem woensdagavond mee naar mijn vriendin. Haar zoon spaart elandjes.
Ik ga nu nog even verder haken want ik wel zelf ook zo'n elandje!  De komende week zijn de avonden gevuld met school, surprise maken en gedichten schrijven. Druk, maar wel leuk!

4 opmerkingen:

 1. Haha, leuk! Heb het ook een keer gedaan, vond ik geweldig. Mijn broer doet dat elk jaar als de Sint aankomt hier in Turnhout.
  Wat schattig, dat elandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henriët!
  Wat een superleuke foto van jou en je zoon. Heerlijk sfeertje, de Sint sfeer. En leuk dat je mensen zo kunt verrassen.
  je eland is gaaf zeg!! Kan me indenken dat je er zelf ook eentje wil hebben. Groot gelijk en blijkbaar is het niet zo'n ingewikkeld en lang werkje (of jij haakt gewoon supersnel....)
  Succes met de drukte op school en de voorbereidingen voor Sint!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, verkleden als Sint of piet is altijd weer leuk. Ik ben ook een paar maal piet geweest en dat is erg leuk om te doen. Dus weer duk geweest om het mooie eilandje te haken, en zo heb je er weer een verslaving bij, haha.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto van jou en je zoon als zwarte pieten! En die eland is superschattig, die zou ik ook wel willen :)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen