maandag 29 oktober 2012

De rust is weergekeerd

Dit blogbericht gaat vandaag niet over kaartjes of welke andere knutselwerkjes dan ook.
Dit blogbericht gaat over een week keihard werken.
Het begon met het leeghalen van de gang en de kamer, toen de oude vloer verwijderen, muren met vochtplekken schoonmaken, professionele elektrische vochtvreter in de kamer (wat maakt zo'n ding een lawaai), buitenmuur laten impregneren, binnenmuur behandelen tegen vocht, muren en plafond schilderen, en omdat het zo lekker gaat ook nog maar een muurtje in de hal verven, egalisatievloer aanbrengen, nieuwe vloer leggen, meubels weer naar binnen sjouwen, alles weer inpakken en het eindigde met GENIETEN.
Want dat doe ik zeker van mijn opgefriste huis.
Het was een week keihard werken maar het is zeker de moeite waard!
En gelukkig hoefden we niet alles alleen te doen, maar zijn we geholpen door een paar zeer vakkundige mannen. Het verfwerk was wel allemaal voor mij..........
De nieuwe vloer. Het lijkt net echt hout maar het is vinyl strokenparket. 

Een blik op mijn schilderwerk......
En is het nu allemaal klaar???? Nee, nog niet. In de kamer zitten nog 3 deuren waarvan de kozijnen nu nog groen zijn (die kleur zat eerst op de muur die nu grijs is). Deze moeten ook nog grijs geverfd worden en de radiatoren van de verwarming moeten ook nog een likje witte verf. Maar dat bewaar ik nog voor de komende weekenden.
Ik hoop dat ik jullie niet heb verveeld met bovenstaand verhaal.....
Vandaag ben ik nog vrij. Vanaf deze week werk ik 4 dagen per week en ben alleen op maandag nog vrij. Ik breng zo snel mogelijk ook weer een bezoekje aan jullie blogs!

5 opmerkingen:

 1. Wat hebben jullie hard gewerkt! Maar zie, hard werken wordt beloond. Ziet er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Henriet,

  dat ziet er goed uit!! En als ik dan de vorige foto zie, dan is er in korte tijd heel wat gebeurd zeg! En zoals bij iedereen: de was gaat gewoon door, tijdens verbouwingen en aanpassingen.....;-)
  Wat zul je genieten van alles!
  Je kaart voro de liftchallenge had ik blijkbaar gemist! Wat een mooie zeg! EN leuk dat ik lees dat je die stansdelen kant en klaar kunt kopen. Volgens mij het ik wel eens zoiets zien liggen en dan vraag ik me af: hoe verwerk ik dat?? EN vervolgens koop ik ze niet. Maar als ik dit zie denk: dat biedt weer perspectieven!
  En ga je nu een dag extra werken? Komt dat door je IB werkzaamheden? Of is het iets tijdelijks?
  Succes in elk geval!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jullie al zo ver gevorderd zijn! Het zijn er al allemaal piekfijn uit en inderdaad dat is genieten dan. Succes op je werk en met het verdere verfwerk!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een werk hebben jullie verzet! Maar het resultaat mag er zijn. Het ziet er echt mooi uit. Kan me voorstellen dat je daarvan geniet. Nog sterkte met de laatste restjes schilderwerk.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou dat harde werken is niet voor niets geweest. Het ziet er allemaal weer heel mooi uit. Succes met de laatste klussen en geniet van je nieuwe kamer.

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen