maandag 17 oktober 2011

Bloggen aan het verkennen

Vandaag ben ik mijn blog eens gaan verkennen. Ik heb een leuke achtergrond toegevoegd.
Daarna ben ik met tekstkleurtjes in de weer gegaan. Waarom nu bij mijn blogarchief niet alle woorden dezelfde kleur hebben is mij een raadsel. En de grijze kleur als achtergrond van de berichtjes wil ik ook nog veranderen maar ik weet niet hoe... Straks maar even aan oudste zoon vragen....

De beide zoons zijn nu naar de kermis in Zuidlaren. Morgen is het Zuidlaardermarkt. Ik ga denk ik ook nog wel even de markt over. Niet zo vroeg als oudste zoon. Hij moet er nl. al om half 7 zijn omdat hij de hele dag EHBO-er is tijdens de markt.

Hieronder ook nog even een kaartje dat ik het afgelopen weekend heb gemaakt.

Het is gemaakt met papier van de Action (uit een Kerst-blokje).
Ik heb hem opgestuurd naar een collega die een vervelende operatie moet ondergaan.

Dit was het eerst weer voor vandaag.

Groetjes van Henriët

4 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje Henriët, en je blogachtergrondje ziet er ook leuk uit.
  Groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henriët,

  Vind het een mooie stijlvolle kaart! Gewoon blijven proberen om je blog aan te kleden. Ingrid van cute blog layouts heeft ook hele mooie.
  Veel plezier op de markt morgen, ben er ook al een aantal keren geweest maar morgen mag ik werken.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Wat leuk dat je mijn blog regelmatig bezoekt, ik voel me vereerd ;). Jouw blog ziet er leuk uit hoor met die achtergrond. Welkom in blogland, voor je het weet weet je hoe alles werkt, succes!

  Groetjes,

  Nadine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Henriët,

  Leuk om een berichtje van je op mijn blog te vinden. Grappig dat we zo dichtbij elkaar wonen en elkaar regelmatig op school hebben gezien maar dit nooit van elkaar geweten hebben. Je blog ziet er al leuk uit! Ik heb mijn scrapblog al een aantal jaar maar de laatste tijd wordt hij niet meer zo regelmatig ge-update. Ben een beetje knutselmoe en meer aan het lezen maar het komt vast wel weer terug. Heel veel succes met je hobby en je nieuwe blog! Groetjes, Alma

  BeantwoordenVerwijderen