maandag 31 december 2018

Dag 2018.......hallo 2019

Gisteren zijn wij terug gekomen van een heerlijke week in een huisje in Winterswijk. Jarenlang vierden wij Kerst in een huisje van een vriend in Zelhem maar dit huisje is afgelopen zomer verkocht. Dat werd dus kiezen tussen Kerst thuis vieren of op zoek naar iets anders. En via Airbnb vonden we een erg leuk huisje in Winterswijk dus de keus was snel gemaakt!

Op de grens tussen oud en nieuw laat ik jullie mijn allerlaatste kaartje van 2018 zien.


Ik ben nog weer aan de slag gegaan met de bingo van het 4 seasons challenge blog. Deze keer koos ik voor het rijtje: ster-goud/zilver/label. De muis is helemaal klaar om oud jaar te vieren en sterretjes af te steken. Dat doen wij vannacht om 12 uur traditiegetrouw met alle buren. En morgen komt mijn hele familie lunchen. Erg gezellig allemaal!

Hieronder een overzicht van mijn 12 mooiste kaarten van 2018. Ik heb uit de 120 berichten die ik dit jaar heb gepost van iedere maand de mooiste uitgekozen. (in de collage staan ze in willekeurige volgorde)


Ik wil iedereen bedanken voor de reacties die jullie steeds weer hebben geplaatst. Hopelijk gaan we er met elkaar in 2019 weer een leuk blogjaar van maken!

7 opmerkingen:

 1. Fijne jaarwisseling en veel goeds voor 2019!⭐️⭐️⭐️ Dank je wel voor al je reacties op mijn blog! En van jouw creaties heb ik volop genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je op vakantie bent geweest in mijn geboorteplaats! Deze laatste kaart van het jaar is een superleuke! Net als alle kaarten in je collage hieronder.
  Fijne jaarwisseling, en een gezond, vreugdevol en creatief 2019!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartje is prachtig, je collage van het jaaroverzicht ook!
  Fijn dat je genoten hebt in Winterswijk...
  Fijne jaarwisseling en een creatief 2019...
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om zo te kunnen genieten van je vakantie. Fijn dat jullie toch nog een leuk huisje konden scoren. Super leuk om je collage met topkaartjes te bewonderen.
  Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2019!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst de beste wensen voor 2019!
  Mooie kaart laat je weer zien, bedankt voor het meedoen aan onze bingo op het 4 Season challenge blog.
  Heerlijk zo'n vakantie in die regio, mooie streek!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor jou ook de beste wensen, had ik al gedaan natuurlijk, maar wel gek als ik het nu even zeg. Je kaart is enig en het overzicht wat je laat zien is ook tof!! Fijne vakantie verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaart......bedankt voor je deelname bij 4 Season Challenge blog

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen