zondag 4 februari 2018

Liefde in een sketch

Goedemorgen op deze zonnige morgen!
Manlief is echt blij met deze zon. Sinds 3 weken hebben we zonnepanelen op het dak liggen en nu hij aan her revalideren is heeft hij alle tijd om te bekijken wat de panelen per dag opleveren. Hoe meer zon hoe beter dus!

Vandaag heb ik weer eens meerdere challenges met elkaar gecombineerd. Ik maak altijd een lijstje van de challenges die ik tegenkom en als ik dan een kaartje ga maken kijk ik of ik er een paar met elkaar kan combineren.
Vandaag heb ik de sketch van Anreda gecombineerd met de nieuwste challenge van Knutsels en Kadootjes die een kaart willen zien met het thema liefde en vriendschap en de challenge van Webshop AnMaCreatief waar het thema liefde is. En samen is dat dit kaartje geworden:
Het papier komt uit 2 verschillende blokjes van de Action. Het zijn mooie patronen die onderling ook mooi te combineren zijn. Het papiertje links onder de cirkel heeft zilveren hartjes. Dat is op de foto niet zo heel goed te zien.

Hebben jullie nog plannen voor de middag? Ik ga er straks met de foto camera een poosje op uit. Even in het waterwingebied (natuurgebied) hier in de buurt wat plaatjes maken en kijken of de reeën zich ook willen laten zien. Dus wie weet wat voor leuke plaatjes ik jullie binnenkort kan laten zien.

11 opmerkingen:

 1. Hoi Henriet,
  wat een gaaf kaartje! Zo leuk dat er helemaal geen rood of roze in zit. EN toch duidelijk een kaartje voor de liefde/vriendschap. Dank je wel voor het meedoen bij ons van K&K.
  En ja de zonnepanelen, heel leuk om te kijken elke keer wat het oplevert! in het begin deed Peter dat elke dag, maar nu allang niet meer....we hebben bijna gratis stroom!
  Fijne middag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kaartje, en het DC papier past inderdaad mooi bij elkaar.
  Hoop dat de panelen nog wat energie hebben opgewekt. Hier vanmiddag weinig zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben al ruim een jaar zonnepanelen en het levert aardig wat op. Je hebt een mooie kaart gemaakt met het leuke papier,
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Hebben we allebei een vriendschapskaart in de kleur groen gemaakt. Eens wat anders dan het zoete roze ;-))
  Wij zijn in de dierentuin gaan kijken. De zon was hier al gauw verdwenen. Trouwens, ik zet ook wel thee hoor. Je bent van harte welkom op de maandag ;-)
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aahhh zonnepanelen, wij hebben ze ook en ze hebben nog nooit zo weinig opgebracht als afgelopen december en januari, Joost werd er helemaal depri van ;-) Slecht moment dus om ermee te beginnen. Aan de andere kant, het kan vanaf nu alleen maar beter gaan met de opbrengst. Toch?! Leuk zoals je een aantal challenges heb gecombineerd in dit kaartje. Nog wat moois gespot vanmiddag?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi dit kaartje Henriët...en prachtig papier heb je daarvoor gebruikt...ligt hier ook nog te roepen om verwerkt te worden..
  Hopelijk heb je mooie plaatjes kunnen schieten...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaart heb je gemaakt met deze mooie papiertjes. Tof dat je zoveel challenges kon combineren.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi liefdeskaartje heb je gemaakt , in een mooie groen tinten. Ja zonnepanelen zullen vast veel opleveren, wij hebben er geen. Bedankt voor het mee doen bij K&K. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een mooi kaartje is het geworden
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel gaaf kaartje! En eens niet in de love-kleur rood, wat ik erg leuk vind. Gezellig dat je meedoet bij AnMaCreatief.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen