dinsdag 31 december 2019

Dag 2019, hallo 2020!

En daar ben ik toch nog even weer zo vlak voor de jaarwisseling. Na 10 heerlijke dagen uitrusten en opladen zijn we gisteren weer thuis gekomen. Vandaag boodschappen gedaan en opgeruimd en toen was er vanmiddag nog wat knutseltijd. Die heb ik gebruikt om voor onze zoons een label te maken:

Ik gebruikte hetzelfde papier als voor mijn laatste kerstkaart maar combineerde het deze keer met het aapje van MD. Deze heeft het jaartal 2020 in zijn pootjes gemaakt van een briefje van 20 euro en een muntje van 20 cent. Op de achterkant schreven manlief en ik een nieuwjaarswens voor onze kinderen.
Ze krijgen ze vanavond aan tafel. We eten vanavond gezellig met elkaar. Heerlijk om iedereen weer lekker thuis te hebben. In de loop van de avond komt er een vriend van de jongens om met ons oud en nieuw te vieren en na 12 uur komen de buren voor een borrel. Altijd gezellig!

Ook maakte ik een collage met mijn mooiste kaarten van 2019. Ik koos iedere maand 1 kaart uit:
En hiermee zeg ik dan echt: dag 2019!! Op naar 2020 met hopelijk veel kaartjes, blogberichten en gezelligheid. Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee met dat briefje van 20 en 20 eurocent. leuk bedacht. gezellige avond , gaat vast lukken.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf label met die leuke bedachte 2020, die zal goed ontvangen worden bij je jongens. Je top 12 van 2019 is prachtig! Een fijne jaarwisseling en een gezond, goed en creatief toegewenst!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk gedaan dat label!! Het duurde even voordat het kwartje viel!!
  Hele fijne jaarwisseling en tot 2020!! Dat je maar weer veel leuke dingen maken mag in het nieuwe jaar!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig om met het geld 2020 te maken! Prachtige collage heb je gemaakt van 2019, kan je voorstellen dat het nog niet makkelijk was om een keuze te maken ūüėĄ, leuk idee! Geniet van de jaarwisseling en tot in 2020! Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuk label met 2020 er op, hele mooie collage.
  Fijne jaarwisseling en veel creativiteit voor het nieuwe jaar
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk om jouw gekozen mooiste kaartjes nog eens te zien Henri√ęt. En je jongens willen elk jaar wel zo'n mooie label denk ik...lol!
  Gelukkig Nieuwjaar en ik wens jullie ook een gezond en creatief 2020 met heel veel geniet momentjes!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk label heb je gemaakt. Origineel om op deze manier geld te geven én het nieuwe jaar te benoemen. Hadden de jongens het meteen door? Mooi selectie van 2019 in je collage.
  De beste wensen voor 2020 Henri√ęt.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk idee is dit zeg! Om te onthouden en wat leuk gevonden. De aapjes heb ik met Sinterklaas van zoonlief gekregen, leuk hè, ik moet er snel mee aan de slag. En natuurlijk nog de beste wensen en veel freubelplezier in 2020. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen