maandag 23 september 2019

Joepie

Het was zaterdagavond heel gezellig en lekker bij de 3 Gezusters. Lekker bijgepraat met de jongens en heerlijk gegeten. Dat mis ik denk ik nog het meest sinds ze het huis uit zijn: lekker lang aan tafel kletsen over alles wat ze doen en wat ze bezighoudt. De verhalen over de studie, vrienden, sporten en hun werk. Het duurt weer een poos voordat ik van beide zoons tegelijk thuis kan genieten. Kan me nu al verheugen op de kerstvakantie wanneer we weer als vanouds naar de Achterhoek gaan.

Zondagochtend was ik al weer vroeg  uit de veren en ben ik gaan zitten knutselen. Deze keer pakte ik de sketch van Sketch Saturday er bij:

Deze keer gebruikte ik de zeemeermin om een kaartje te maken voor een meisje dat geslaagd is voor haar A-diploma. De swirl rechts in de hoek veranderde bij mij in opspattend water.

De rest van de middag besteed ik aan studeren: eerst mijn huiswerk voor muziekles en daarna ga ik mijn huiswerk voor mijn opleiding maken. Vanavond muziekrepetitie en dan morgen nog een dag vrij. Luxe hoor zo'n extra vrije dag!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart!!
  begrijp precies wat je bedoeld, heerlijk alles aan de tafel en dan uren kletsen...mis het ook.
  maar dan is het weer extra genieten als ze er een keer zijn.

  liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je met de sketch een mooie kaart gemaakt, fijn dat het eten zo gezellig was,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij ons wonen alle 3 de kinderen nog thuis, maar ze gaan steeds meer hun eigen weg.
  Het is zoals het hoort te gaan, maar ik vind het soms best lastig.
  Ik geniet dan ook extra als ze allemaal thuis zijn.
  Lief kaartje..... de sketch is goed herkenbaar hoor.
  Leuk, de zeemeermin voor een A diploma.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar dat "met z'n allen genieten". Hier komt dat bijna niet voor omdat er een van de dochters in het buitenland woont en de ander veel op reis is voor haar werk/ lange dagen maakt op het werk en ruim een uur rijden hier vandaan woont. Maar als het dan zo is...heerlijk :)
  Je kaart is heel lief in die zachte kleurtjes en heel leuk voor een zwemdiploma. Die mooie glitterstaart is perfect voor een kleine zeemeermin ;p
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn mooie vooruitzichten voor de kerstvakantie. Je kaartje is prachtig geworden. Leuk met die waterspetters

  Hobbygroet Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel tof kaartje met de zeemeermin!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Henriet,
  je kaart is super! Enig dat bijpassende papier. En lekker om vroeg op te staan, dan heb je heel aan je dag. En die dag van jou klinkt productief en je hebt je tijd goed besteed zeg! Kan me indenken dat je geniet van zo'n extra dagje.
  En wat gezellig om bij te kletsen met de mannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a great take on the sketch, Henriet! The papers you have chosen are perfect. Thanks so much for joining us at Sketch Saturday this week!

  BeantwoordenVerwijderen