zondag 15 september 2019

België daagt Nederland uit

Net terug van vakantie lag er een goed gevulde envelop van Mieke in de brievenbus voor onze tweede uitdaging. Ik kreeg van haar allemaal elfjes-stansen, gestempelde elfjes en een pakje heel mooi glitterpapier. En Mieke had er een heel mooi zelfgemaakt label bij gedaan:


Tot nu toe heb ik met al dit moois 2 kaarten gemaakt:

Voor deze kaart begon ik met een witte, vierkante kaart waarop ik dp van de Action matte op zwart. Daar dwars overheen een strook blauw glitterpapier uit het pakje van Mieke. De roze fee matte ik op een zwarte en die plakte ik samen met de tekst op de blauwe strook.

Voor de tweede kaart gebruikte ik het letterbord van MD met daaromheen een roze rand van dp van de Action. De strik en de letters zijn weer van het mooi glitterpapier. Aan de onderkant een strookje gras en een klavertje.

Wil je zien wat Mieke gemaakt heeft? Kijk dan op haar blog.
15 oktober zijn we er weer met een herfstuitdaging!

8 opmerkingen:

 1. Wat is dit leuk!!!
  Ik vind beide kaarten heel mooi, ik zou niet weten welke ik het mooiste vind.....
  Ze zijn heel verschillend, maar waar heb je dit mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt de uitdaging super volbracht, met deze twee heel verschillende kaarten.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt er wat moois van gemaakt.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh whaw Henriët, wat heb je er prachtige kaarten mee gemaakt!! Krijg ik ook weer inspiratie van om ze eens anders dan anders te gebruiken ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke uitdaging weer. En beide kaarten zijn prachtig. Stiekeme voorkeur: het letterbord. Die blijft toch zo leuk! Nu ga ik bij Mieke kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om elkaar zo uit te dagen. Je hebt twee mooie kaarten met de leuke stansjes gemaakt . Ik ben benieuwd wat Mieke gemaakt heeft, ik ga eens even kijken ;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ontzettend leuk om elkaar zo uit te dagen! Je kaarten zijn prachtig geworden

  Hobbygroet Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd leuk om elkaar uit te dagen en te verwennen met spullen waar dat dan mee moet gebeuren! Je hebt mooie kaarten gemaakt met de elfjes. Dat letterbord is trouwens leuk zeg.

  BeantwoordenVerwijderen