woensdag 11 januari 2017

Eindelijk een lift......

Na 4 exemplaren die in de prullenbak zijn beland nu dan eindelijk mijn kaartje voor de Liftchallenge.
De eerste poging was met vlinders, daarna kwamen bomen en blaadjes, vervolgens 2 keer giraffen en tenslotte zijn het dan toch vlinders geworden.
Ik ben begonnen met het stempelen van de vlinders op een strook wit papier. Die heb ik ingekleurd met mijn Twinmarkers. Daarna heb ik mijn zachte pastelkrijtjes weer gepakt. Met mijn micovezeldoekje heb ik over het blauwe krijtje gewreven en toen heb ik dat over de witte strook uitgewreven.
De vlinderstans in 2 stukken geknipt en recht en links onder de strook geplakt. Stempeltje er bij en klaar! Ik vind het zelf wel een grappig geheel geworden.

Om 1 uur duik ik op de bank. Donar (basketbal Groningen) speelt vandaag een Europese wedstrijd in Rusland (Sinerië). Deze is vanmiddag live via de stream te bekijken. En dat op mijn vrije dag!

9 opmerkingen:

 1. Prachtig liftkaartje Henriet!
  Groetjes en veel plezier op ''de bank''
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb je een prachtige liftkaart gemaakt, leuk idee zo met de vlinders..Geniet van de wedstrijd!
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gemaakt.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De aanhouder wint en wat een leuk lift is dit! Mooie vlindertjes, leuke kleuren! Dank je wel voor het meedoen met onze Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, vlinders had ik ook in mijn hoofd, ga nu toch maar iets anders verzinnen. (lijkt zo een lift van een lift)
  Deze is in elk geval erg leuk geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je eerste idee was dus een goed idee: vlinders! Maar soms heb je even wat omwegen nodig om tot een resultaat te komen waar je zelf tevreden over bent. Je kaart is vrolijk van kleur. Hoe is de wedstrijd afgelopen? Heeft Donar gewonnen? Leuk dat je de wedstrijd live kon volgen vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen

 7. Nou heel erg mooi geworden
  en vlinders doen het altijd goed ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-DDBD}

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is een vrolijke en frisse kaart geworden Henriët. Van vlinders word ik altijd blij dus voor mij een geslaagde lift :)
  lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat kan je dan toch soms worstelen met iets niet? Maar misschien ook iets te kritisch op jezelf misschien? In ieder geval is je inzending een mooie liftkaart geworden, en lekker vrolijk. Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen