zaterdag 17 september 2016

Weer aan de knutsel

Hallo! Daar ben ik dan eindelijk weer eens. Vlak voor dat wij op vakantie gingen plaatste ik mijn laatste blogbericht en daarna heb ik ook geen kaartjes meer gemaakt. Wel veel gehaakt en vakantie gevierd.
We zijn eerst met jongste zoon 3 weken naar Noorwegen geweest. Wat een prachtig land. We hebben genoten! Hoogtepunt daar was een wandeling op deNigardsbreen gletsjer.
Terug uit Noorwegen hebben we jongste zoon verhuisd naar België. Hij studeert nu aan de universiteit in Maastricht maar heeft een kamer in Riemst net over de grens. Hij heeft het er prima naar zijn zin!
Daarna zijn we nog naar Sluis in Zeeland geweest waar oudste zoon de hele zomer heeft gewerkt als strandwacht. We hebben daar samen zijn verjaardag gevierd.
En toen was het al weer tijd om aan het werk te gaan. We zijn met een heel nieuw team begonnen op de grootste locatie van onze school. Een hele uitdaging. Ik werk nu op maandag en dinsdag in de combi 7/8 en op donderdag in 5/6.

Zo weer een beetje bijgepraat en dan nu over tot datgene waarvoor jullie mijn blog denk ik bezoeken: een kaartje.
Ik kreeg de vraag of ik een kaartje kon maken voor iemand die 40 wordt, van FC Groningen houdt, en graag geld wil om een goede fiets te kopen om straks iedere dag van Annen naar Groningen te fietsen.
De cijfers 40 maakte ik in wit/groen, de kleuren van FC Groningen. Vervolgens maakte ik een wegwijzer met de bordjes Annen en Groningen en tegen deze wegwijzer kwam een zilverkleurige fiets te staan. Beetje gras ervoor, ballon aan het mandje en nog tekst en een vlindertje er bij.
De opdrachtgever was er super blij mee en ik hoop de jarige volgende week ook!
Deze kaart laat ik meedoen met de challenge van Knutsels en Kadootjes waar ze graag vlinders willen zien.

Nu eerst even genieten van onze nieuwe badkamer want die is de afgelopen 2 weken flink onder handen genomen. Wat heet.....alles is er uit gesloopt en compleet nieuw opgebouwd. Voorheen stonden we in bad te douchen maar dat was voor manlief niet echt handig meer met de klachten aan zijn knie en enkel. Daarom nu een hele luxe badkamer compleet met sunshower. Douchen is nu echt een feestje!
En nu weet ik toevallig dat jullie binnenkort bij een andere blogster dezelfde tegels gaan zien in haar nieuwe badkamer. Ik vertel nog niet bij wie. Benieuwd of jullie het gaan ontdekken!

Dit was het weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het hele bericht hebben gelezen. Ik kom zsm ook bij jullie langs en reageer dan weer op al jullie creaties!


4 opmerkingen:

 1. Hee Henriët, gezellig dat je er weer bent! Jij hebt zo te lezen een druike vakantie gehad ;) Veel gedaan en ook heel veel met, voor en bij de kinderen gedaan. Heerlijk is dat, hè?! Die tegels... GerJanne? We gaan het zien, hihi. Je kaartje is een heel kunstwerk, knap gedaan om alle onderserpen van de opdracht terug te laten komen op de kaart. Alvast een fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig verhaal. Ja die tegels, ik zag het gelijk haha. Ik vind ze zo gaaf!! Je hebt een persoonkijk kaartje gemaakt. Leuk zo en in opdracht is ook erg leuk. Groeten Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, Henriet! Wat een leuk verslag weer om te lezen! De grootste locatie van jullie school?? Hoe groot is de dan? Je zat toch op een ieniemienieschool? Dan zal het wel even heel erg wennen zijn!
  En de kinderen dus allebei de deur uit? Of heb je er nu nog 1 thuis?
  Je hebt een heel mooie badkamer! En douchen in bad is eigenlijk nooit zo ideaal, dus zeer niet als je man nog last heeft van zijn knie en enkel.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, welkom terug! Ik heb genoten van al je foto's op facebook van Noorwegen. Wil er ook graag een keer naartoe.
  Lekker en even wennen denk ik op een nieuwe school maar wel een leuke uitdaging. En dan de jongste helemaal naar België/Maastricht. Verder weg kon ie ook niet uitzoeken ...hahaha.
  Maar dan je kaartje...die is ook gaaf. Wat een eind fietsen. Ik kom alleen langs Annen via de autoweg naar Groningen.
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen