maandag 15 juni 2015

Wie weet waar tijd te koop is??

Zoals jullie misschien wel is opgevallen is het af en toe behoorlijk rustig op mijn blog. Ook reageren op jullie blogs gebeurt maar mondjesmaat.
Het is hier dan ook super druk! Ik werk momenteel 5 dagen in de week en dat hakt er behoorlijk in. En dan moet er in de laatste weken voor de zomervakantie natuurlijk ook nog van alles gebeuren.
Daarnaast is er bij ons in de 2e week van juli de zogenaamde "Oostermoertentoonstelling". Dit is een feestweek met als 1 van de hoogtepunten een optocht met versierde wagens en versierde straten.
En natuurlijk kon ik geen nee zeggen toen ik werd gevraagd om mee te helpen met het maken van de wagen en de straatversiering. Dus ben ik nu 2 avonden in de week aan het klussen. Het mooiste is dat we op het moment van het hele feest op vakantie zijn....
Daarnaast heb ik een aantal brei- en haakopdrachtjes dus je ziet dat ik me absoluut niet hoef te vervelen!

Vanavond na het eten nog snel even een kaartje gemaakt voor jongste zoon. Onderweg naar school vloog vanochtend zijn ketting van de fiets. Hij kreeg hem er zelf niet weer op maar een aardige meneer in de buurt heeft hem geholpen. Hij heeft zelfs de ketting gesmeerd en de kettingkast met ty-raps vastgezet. Ik kreeg dus het verzoek van jongste zoon om voor deze meneer een kaartje te maken.
Dat deed ik natuurlijk graag!

Ik gebruikte de nieuwste schets van Mojo Monday. Op een witte kaart plakte ik design papier van My Mind's Eye (All things chalk). Daarop 3 cirkels. De achterste is van kraft ( ook al is dit op de foto niet heel duidelijk te zien), de middelste uit zwart karton en de voorste uit jute papier van de Action. Halverwege een zwart/wit geblokt lint en op de zwarte cirkel 2 metalen splitpennen. En natuurlijk als afwerking een fiets (waar ik het mandje van af geknipt heb) en een "dank je wel" stempel.
Zoonlief was er tevreden over en doet hem morgen onderweg naar school bij die aardige meneer in de brievenbus.

Deze kaart laat ik meedoen bij de bingo-challenge van Webshop AnMaCreatief. ik heb gekozen voor het rijtje metaal - kraft - kant.

Nu nog even een paar ( en dat neem ik heel letterlijk: 2 stuks dus) rapporten schrijven en daarna nog een stukje breien. Ik hoop snel weer iets te laten horen/zien.19 opmerkingen:

 1. Wat een gave kaart Henriët!
  Lekker CAS en stoer.
  Mooi gemaakt.
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh... en tijd kun je kopen in een blikje bij de Hema heb ik van horen-zeggen, hihi.

   Verwijderen
 2. Mooi kaartje! Sterkte met de laatste dingen. Bijna vakantie.......😄

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje!!
  Fijn dat die man dat even wilde doen! Zeker een kaartje waard.
  Lieve groetjes, Gelinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave kaart zeg. Het is dus echt de laatste loodjes.... succes ermee. En straks genieten van de vakantie. Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zie je wel, er zijn toch nog goede mensen in de wereld, al denken we soms van niet, wat leuk dat hij zo spontaan hulp kreeg, je kaartje is echt heel leuk..mooi de verschillende cirkels en de fiets..nog 3 weekjes en dan..vakantie,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te lezen dat er ook nog behulpzame mensen zijn! Lief dat jullie hem een kaartje geven, daar zal hij zeker heel erg blij mee zijn! Het is een mooie, toepasselijke kaart geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat aardig van die meneer en wat attent van je zoon dat hij meteen een bedankje wil afgeven. Mooie kaart in een gave kleurencombinatie. Leuk dat je er een fiets in verwerkt hebt....sterkte met alle drukte.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, ik ben meteen gaan kijken en wat leuk zeg! Dat attente heeft je zoon vast van jou! Doet me denken aan de kaartjes die ik maakte voor de mannen die Willemijns fiets ook repareerden en voor wie zij ook kaartjes wilde.
  Altijd leuk en het doet mensen goed. Dat is het mooie van de hobby, vind ik.
  Jouw kaart is erg leuk. Prima voor een man en toepasselijk met de fiets.
  Succes met de laatste lootjes, eind va het schooljaar is het altijd druk. Ik hoef geen rapporten meer te schrijven, dat is niet op het MBO, maar ik moet nog een zestal stagebezoeken. En dan het afronden...
  Succes met klussen en de rest!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo fijn dat er ook nog aardige mensen zijn en leuk dat je zoon morgen een mooie kaart in de brievenbus kan gooien. Is heel toepasselijk gemaakt.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een bezige bij ben je toch Henriet.....een leuk verhaal schrijf je bij je kaartje....het is prachtig en zal zeker goed ontvangen worden!
  Groetjes en succes met alles,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk verhaal . Tof kaartje . Grappig , ik kom vandaag veel kaartjes met fietsen tegen en verhalen over fietsen !
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Henriët wat een super mooie kaart! Heel toepasselijk voor de meneer die jouw zoon heeft geholpen met zijn fiets en ook mannelijk :) Heel veel succes met de rapporten schrijven en het breien!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke kaart, en een hele eer dat je zoon bij jou een kaart besteld! En druk...zeker, ik heb ook een volledige baan, einde van het schooljaar nadert, dus genoeg te doen...jij sterkte met alle bezigheden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk kaartje Henriët voor diegene die de fiets van je zoon maakte...heel toepasselijk
  succes met al je bezigheden....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tja als het schooljaar op zijn eind loopt, wordt het nu eenmaal extra druk. En dan ook vijf dagen werken, petje af. Je kaart op bestelling is hartstikke leuk, lekker stoer.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een lief kaartje is dit prachtige kleurtjes heb je gebruikt

  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een bijzonder mooie kaart! Heel gaaf om te zien hoe je de bingo invulling geeft.
  Dank-je-wel voor het meedoen met de BINGOchallenge bij AnMaCreatief!
  Groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Such a cool card. Love that bicycle. Thanks for playing along with Mojo!

  BeantwoordenVerwijderen