woensdag 29 oktober 2014

Kado voor mijn vader

Vandaag is mijn vader jarig. Hij is 70 jaar geworden. Zoals ik al eerder schreef gaan we het komende weekend met 11 personen naar Duitsland. Dit is ons gezamenlijke kado voor zijn verjaardag.
Maar Jetje zou Jetje niet zijn als ze niet ook nog een speciaal kadootje voor hem gemaakt zou hebben:

Een poosje terug zag ik op facebook dat Christel Krukkert een nieuw patroontje gemaakt had. Dat was boer Teun op zijn tractor. Ik heb het patroontje toen meteen besteld omdat ik dit een super kado voor mijn vader vond. Mijn vader is vroeger namelijk boer geweest (toen ik 2 was is de boerderij verkocht en werd hij postbode). Ik heb boer Teun in andere kleuren gehaakt dan op het patroon staat. Mijn vader loopt bij huis namelijk nog vaak in een blauwe overall en met een rode pet op rond.

Vanavond ga ik op visite. Ik ben benieuwd wat zijn reactie zal zijn.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Henriet,
  je zag op FB al wel dat ik dacht dat je iets had gehaakt en jawel! Hij is enig!!! Dat zal je vader vast en zeker erg leuk vinden! Van harte, ook op deze plaats. Een kroonjaar blijft bijzonder.
  Fijne avond!
  GerJanne
  (p.s. het is meegevallen, hoor)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de eerste plaats van harte gefeliciteerd met je vaders verjaardag.....70 jaar is wel en mijlpaal hoor! En wat heb je een prachtig cadeau voor hem gehaakt Henriet....echt schitterend!
  Ik wens jullie een fijne tijd samen met de familie.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig! Wat zal je vader dit leuk vinden. Laat je even weten wat zijn reactie was? Natuurlijk ook gefeliciteerd met je jarige vader. Lekker taart vanavond in plaats van vergaderen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf en toepasselijk cadeau!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je vader, en o wat een origineel kado zeg. Hoe verzin je het. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Over veel werk gesproken,wat heb je dat mooi gemaakt,
  heel herkenbaar blauwe overall en pet, droeg mijn vader ook vaak..ik ben benieuwd hoe hij het zal vinden en veel plezier dit weekend,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuk kado heb je voor je vader gehaakt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen