donderdag 9 oktober 2014

Het is al weer donderdag

En dat betekent deze week 2 dingen: ten eerste is het natuurlijk de wekelijkse kerstkaarten dag en ten tweede is het mijn laatste werkdag deze week en dus begint voor mij vandaag de herfstvakantie!
Onderstaande kaart heb ik maandagavond al gemaakt:
De basis is een rode kaart. Daarop wit cardstock en daarop 4 vierkantjes van design papier. Ook dit komt weer uit een blokje van de Wibra. Deze kostte wel 1,29 euro! Ik liep er toevallig tegenaan en vond het wel mooi papier. Op de vierkantjes een geprinte afbeelding die ik heb gemat op wit papier. Afgewerkt met 3 knopen die ik vastgezet heb met zilverdraad en nog een tag met tekst.

Natuurlijk laat ik deze kaart meedoen bij 52 weeks op Christmas blog.

8 opmerkingen:

 1. Wat mooi gemaakt Henriet, en soms heb je dat dan loop je tegen een papierblokje aan wat geweldig is ,en wat bijna gratis is. Je hebt er zeker nog veel plezier van, want het zijn mooie kerstkleuren. Het printje in het midden is ook erg leuk erbij. Leuk dat je weer mee doet met 52 weeks off....groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die blokjes van Wibra zijn echt leuk, ik heb er ook een paar gekocht..wat heb je een grappige afbeelding gebruikt, fijn dat je weer meedoet aan 52 Weeks of..
  liefs Ans..
  p.s. lekker vakantie, mijn man ook volgende week..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gedaan!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel leuk kerstkaartje Henriët! Leuke sketch met de vierkantjes. Nog bedankt voor de reactie op mijn kaart van vandaag. De dewdrops heb ik ooit eens gekocht bij AnMa creatief zij verkoopt ze los in allerlei kleurtjes en zijn inderdaad erg leuk.

  Fijne vakantie!
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herfstvakantie, nu al?! Wij moeten nog een week. Geniet er maar lekker van. Je kaartje is echt heel leuk. Gaaf zijn de vierkantjes en het afdrukje is enig.
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja heerlijk, he? Ik morgen nog 1 dag en dan van school vakantie. Niet van de zorg, maar het scheelt toch. Geniet er maar lekker van. Misschien heb je wat freubeltime?
  Je kaartjes is erg leuk! En als ik dat papier zo zien dan denk ik dat de WIbra volgende week bezoek kan verwachten.....
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je vakantie morgen al begint Henriet!
  Hopelijk werkt het weer een beetje mee en kun je er nog lekker op uit.
  Je kaartje ziet er erg leuk uit....mooie afbeelding tekst!

  Groetjes en een fijne vakantie,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen