zondag 5 oktober 2014

Fijne feestdagen

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien dat ik gisteravond gemaakt heb.
Ik ben begonnen met een grijs/groene vierkante kaart. Daarop dp-papier uit een blokje van de Wibro (50 cent!). Daarop een ander papiertje uit hetzelfde blokje gemat op het grijsgroene papier. Daaroverheen een stukje crispy-lint en daarop een geprinte afbeelding van sneeuwmannen die ik ook weer heb gemat op het grijsgroene papier. Afgewerkt met zilveren sterren, en zilveren bloem met brad en een tekst.

Vandaag de hele dag met jongste zoon in Eesveen (Overijssel) meegelopen met een wedstrijd. Het lopen ging niet eens zo heel slecht. Pas op het laatst begon mijn voet te protesteren. Nu zit ik dus maar weer flink te koelen!

Deze kaart doet mee met de challenge van HobbyVision waar ze eem kerstkaart willen zien.

7 opmerkingen:

 1. Nog even rust houden Henriet....misschien kan je over en tijdje weer goed me doen....moeilijk is dat he! Je kaartje ziet er prachtig uit....wat een mooie kleur groen heb je gebruikt voor je kaart...ook het DP papier is leuk hoor....en dat voor 50 cent!
  Je hebt er weer een mooi kerstkaartje bij!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh oh, toch iest te senl weer aan het lopen gegaan? Balen dat je weer moet koelen.
  Je kaart is wel weer heel erg mooi geworden. Prachtig dat DP. Ik denk dan altijd: al maak je er maar twee kaartje mee, dan heb je het er al weer uit!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi van kleur, deze kaart! En wat goed dat je gisteren weer een stuk hebt kunnen lopen. Hopelijk heeft het koelen ervoor gezorgd dat je nu geen last hebt.
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend kaartje is dit!
  Groetjes Mieke'S

  BeantwoordenVerwijderen