donderdag 11 september 2014

Fijne feestdagen

Vandaag een kerstkaart waarvoor ik de inspiratie op Pinterest heb gevonden. Vorig jaar maakte ik zo'n zelfde soort kaartje maar dan in een cirkel (zie dit bericht). Nu dus een vierkante variant:
De basis is natuurlijk weer een witte, vierkante kaart. Daarop een vierkantje van blauw design papier met witte stippen. Daaroverheen weer wit cardstock waar ik eerst een vierkant uit gestanst heb. In deze opening heb ik mijn dorpje geplakt die ik uit wit en zwart papier gestanst heb. Daarna nog een tekst gestempeld op wit papier en gemat op het blauwe papier met witte stippen. Met jongste zoon een hele discussie gehad of deze nu recht op schuin opgeplakt moest worden. Hij ging voor recht maar ik koos heel eigenwijs toch voor schuin :-)
Deze kaart doet mee bij Yvonne's 52 weeks of Christmas. Ook al zijn we nu al bij week 37, ik probeer vanaf nu wel iedere week mee te doen.

8 opmerkingen:

 1. Eenvoud siert!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha..ik zou ook recht gedaan hebben, hele leuke kaart !!
  xx Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig door eenvoud en eerlijk gezegd had ik het tekstje ook recht gedaan, past beter bij het geheel!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtig kaartje Henriet....inderdaad mooi door zijn eenvoud!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief kerstkaartje! Mooi dat harde blauw in combinatie met wit en zwart.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zeg dat doorkijkje...En schuin is okee, maar recht had ook gekund! Heerlijk een lang weekend. Peter heeft dat ook bij deze baan. Donderdag begint zijn weekend om 17.00 uur!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen