woensdag 23 april 2014

Even een kort berichtje

Ik ben er nog wel hoor, maar laat momenteel even weinig van me horen. Deze week is een super drukke week met vergaderingen, bijeenkomsten en de Koningsspelen van a.s. vrijdag. Maar daarna heb ik 2 weken vakantie en dan ga ik de schade inhalen. Kom ik bij jullie allemaal weer reacties achterlaten en dan zal er ook vast wel weer een kaartje gepost worden.
In de tussentijd laat ik hier nog maar even een haakwerkje zien dat ik zondagavond nog even in alle haast gemaakt heb voor mijn nichtje waar we 2e paasdag een super gezellige familie reunie hebben gehad.
Ik merk dat ik na een drukke dag 's avonds toch sneller nog even de haaknaald pak dan dat ik van alles tevoorschijn moet halen om kaartjes te maken...... Maar ach, ook dat komt wel weer hoor!

6 opmerkingen:

 1. wat een prachtig haakwerkje is dit weer.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je dat even snel gemaakt ?? wat superleuk een enige koe en helemaal echt, met alles er op en er aan haha...mooi gedaan en ja, lekker bijna vakantie..genieten, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Henriet,
  nou dat klinkt allemaal wel gezellig en druk ja! Ik weet hoe het is met pieken voor een vakantie.
  Daarna heerlijk genieten van een welverdiende vakantie!
  Je koe is helemaal geweldig!! Wat een geinig kadootje voor je nichtje.
  Sterkte met de laatste drukte en veel plezier met de Koningsspelen. En dan lekker genieten van de rust en de leuke verhalen en creaties op de blogs!
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haakwerkje is zeker sneller gepakt dan de spullen om een kaartje te maken. Tenminste, zo ervaar ik het ook vaak. En haken kun je lekker op de bank doen ;) Deze koe is weer enig! Kan me niet voorstellen dat je 'm even gauw gemaakt hebt! Succes met de drukte en alvast een hele fijne vakantie.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Snel gemaakt!! ongelooflijk ziet er moeilijk uit. Wat een leukerd is dit!! Alvast een fijne vakantie.

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen