zondag 12 september 2021

Succes!!

Gisteren kondigde ik hem al aan: de kaart die ik maakte voor onze oudste zoon die morgen aan zijn eerste, echte 'grote mensen baan' begint. Weer een sprong in het diepe (vandaar de kikker):


Ik gebruikte de sketch van 4 Season Challenge blog. Het is de bedoeling dat je met de sketch een slimline-kaart maakt. Op de basiskaart groen papier dat ik bewerkte met een embossingfolder. Het dp is van Stampin'Up. Al een oude serie. De letters zijn van het letterbord van MD. In de kleinste cirkel heb ik de naam van het bedrijf waar hij gaat werken onleesbaar gemaakt. Ik weet dat oudste zoon het niet op prijs stelt als dat open en bloot op mijn blog staat. Hij heeft zo zijn principes.....

Het was vanmiddag erg gezellig bij de basketbalwedstrijd van Donar. Ze hebben gewonnen met 90-72. Het was een wedstrijd met inzet, een technische fout voor de bank van de tegenpartij (commentaar op de scheidsrechters), een onsportieve fout (want iemand die omhoog springt aan zijn benen naar de grond trekken mag misschien bij rugby maar niet bij basketbal) en als vervolg daarop een heus opstootje. Genoeg te beleven dus!
De zaal waarin ze spelen (Martini Plaza in Groningen) mag niet vol helaas maar met de mensen die er wel in mochten werd het toch weer ouderwets gezellig. Blij dat dit weer mag!

16 opmerkingen:

  1. Leuke kaart, fris om aan een nieuwe baan te beginnen. Leuk bedacht die @. Goed dat hij vast houdt aan zijn principes.
    Fijn dat het weer "ouderwets gezellig" was, wat kun je dan zoiets relatief simpels als een basketbalwedstrijd gemist hebben en nu waarderen hè

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuke kaart is het! Heel vrolijk en die kikker heel toepasselijk, een sprong in het diepe, want dat is zo met een eerste baan.
    Wat gaaf je verslag van Donar. Je beleeft er toch maar elke keer weer plezier aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je een leuke kaart gemaakt voor je zoon Henriët. Goed idee om de naam van het bedrijf weg te poetsen. Iedereen heeft er begrip voor dat je zoon zijn privacy wil waarborgen. Zo leuk, de kikker(sprong) en de @ boven de bedrijfsnaam.
    Wat heerlijk dat je weer naar een basketbalwedstrijd mocht. En dan nog naar de winnende match kijken ..... dat is pas een goed begin.
    Groetjes Antje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat mooi dat je zoon een baan heeft gevonden en een mooikaartje hoort daar zeker bij. Een beetje anoniem mag zeker ook. Daarom plaats ik ook geen foto’s van mijn kleinzoon op mijn blog. Groetjes Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldige kaart in deze kleuren en zeker met de vrolijke kikker.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuke kaart om je zoon succes mee te wensen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super leuke kaart om je zoon succes te wensen. Je wordt er helemaal vrolijk van :-).
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een mooie slimline voor je zoon leuk idee met het vrolijke kikkertje wat een leuke combinatie van het dp erbij
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie kaartjes weer bij jou!! En dit is wel een mijlpaal. Dat je zoon echt aan het werk gaat.
    En super dat je weer naar de volleybal kan.
    Fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke kaart heb je voor je zoon gemaakt. Wat fijn dat jullie genoten hebben van de basketbal wedstrijd eb dat het gezellig was.. groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. En Jetje knutselt maar door, hihi Weer een nieuwe fase voor je zoon, altijd spannend en de sprong in het diepe kaartje is erg leuk! Harstikke fijn dat er toch steeds meer dingen kunnen, we zijn er aan toe toch?!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een leuke kaart voor je zoon. Goed idee om een kikker te gebruiken!
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een super leuk kaartje.
    Liefs, Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooie kaart! Weer een nieuwe fase, super toch?
    Liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel mooie, persoonlijke kaart!
    Bedankt voor je deelname aan onze slimline-challenge op het 4 Season blog.
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Superleuke slim-line kaart.
    Bedankt voor je deelname bij 4-Season Challenge Blog.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen