donderdag 26 maart 2020

52 weeks to Christmas week 13

En dan is het al weer donderdag.....
Het is raar....heel raar. De wereld lijkt stil te staan en we gaan gewoon door met kerstkaarten maken voor later dit jaar als...... Ja als wat? Hoe gaat het allemaal als dit alles over is. Gaan we dan gewoon door waar we gestopt zijn of.....
Wie het weet mag het zeggen......

Sorry voor deze bespiegelingen maar het moest me even van het hart.
Vandaag heb ik ook weer een kaart voor het blog van 52 weeks to Christmas:


Deze kaart heb ik gemaakt met de sketch van Sketch Saturday. Ik gebruikte een papier blokje van de Action en combineerde dat met kraft en goudpapier. In het midden nog zwart en wit papier met daarop de kerstboom.

Met onderstaande kaart van vorige week werd ik winnaar bij Sketch Saturday. Alweer een prijs winnend kaartje. Zo leuk!

19 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kerstkaart heb je gemaakt.
  En gefeliciteerd met je winnende kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie combinatie van kleuren met goud en blauw.
  Ja, het is een rare tijd, maar toch leuk om alle kaartencreaties te zien die iedereen maakt, geeft een mooie afleiding van het nare virus.
  Liefs Marinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart! En dat boompje is zo schattig.
  Whaw, je gaat goed met je winnende kaarten!!! Gefeliciteerd!!
  Het zal voor iedereen wat afwachten zijn hoe het gaat verlopen als het wat achter de rug is. Volgens een bekende Belgische viroloog zou het nog een jaar kunnen duren voor we terug normaal kunnen leven... Maar ik weet zeker dat we een manier vinden om dat door te komen! Als je ziet hoe creatief de mensen nu worden om er mee om te gaan... Dat vind ik ook mooi om te zien ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een leuke kaart gemaakt Henriet. Inderdaad we gaan gewoon door met de kerstkaarten. Kaarten maken geeft een mooie afleiding in deze tijd. Ja wat staat ons nog te wachten... We zijn er nog niet vanaf... Maar hoe het gaat komen met de gezondheid, de economie. Een hele spannende tijd voor ons allemaal. We houden de moed er in. Wij mogen blij zijn met onze hobby. Gefeliciteerd met je toppertje. Ik wens je alle goeds. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi kaartje heb je met die sketch gemaakt Henriët...prachtig met die gouden accenten erbij...geeft een chique uitstraling..
  gefeliciteerd met je winnende kerstkaartje...Zo leuk voor je...geniet ervan!!!

  groetjes Rosina
  DT 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi Henriet en proficiat met jouw winnende kaart

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterend kerstkaartje heb je gemaakt Henriët, gezellig dat je meedoet bij 52WTC. En gefeliciteerd met je winnende kaartje! Ja, het is een rare en onzekere tijd voor iedereen. Gelukkig hebben we nog een fijne hobby die we kunnen uitvoeren en we via de blog nog van elkaars kaartjes kunnen genieten!

  Groetjes, Merit en Annemarie
  DT52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is ook een rare tijd Henriet....en we zullen het samen moeten klaren....heel onzeker allemaal!
  Je kaartje vind ik heel erg mooi....ik hou van rustig he!
  Gefeliciteerd met je winnende kaartje!
  Groetjes en hou je haaks,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuke kaartje! Ja ik vrees ook voor de banen van mijn kinderen. Maar eerst moet dat virus het land uit. Ik vond het ook wat raar om een kerstkaart te plaatsen maar op het journaal zeiden ze dat iedereen nu creatief aan het worden is.
  We moeten afwachten.
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattig kaartje, heel mooi papier en leuke kerstboom ! Ja, het is een moeilijke tijd, ik (al wat ouder) ben er ook niet gerust in. Maar gelukkig brengt ons hobby wat afwisseling. Ja, zoveel mogelijk binnen blijven en afstand houden, meer kunnen we niet doen.. Beste groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je gevoelens zorgen begrijp ik goed Henriëtte hier de zelfde vragen. Vanmorgen boodschappen gedaan tjee het was niet druk in de winkel maar wat was het vermoeiend. blij dat ik een hele week niet meer hoef te gaan. Prachtige kerstkaart met het mooie DSP en kerstboom , schattig met de kleine kerstversieringen er in.
  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is inderdaad heel bizar allemaal. Sommige dagen kan ik er beter mee omgaan dan andere dagen, freubelen en bloggen geeft wel fijn afleiding vind ik. Hou moed Henriët, met z'n allen komen we er wel.
  Je maakte een mooie kerstkaart en gefeliciteerd met je toppertje, dat was ook een plaatje.
  Leuk je weer te zien bij 52weeks to Christmas.
  Lieve groetjes Miranda dt-52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is een moeilijke en onzeker periode voor iedereen, niemand kan zeggen hoe dit allemaal gaat aflopen. We hopen dat het allemaal dat het goed gaat komen, en dan is het fijn dat we nu aan de knutsel blijven. Leuke kerstkaart heb je gemaakt, en gefeliciteerd met je toppertje!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is een rare tijd en inderdaad we gaan gewoon door met de kerstkaartjes alsof er niets aan de hand is! Maar ja, het leidt wel af en je bent even bezig met iets anders als corona!Je kaartje is leuk!En chic met al dat goud! En ook nog een topper! Ach altijd leuk toch? Fijn dat je meedoet met 52WTC. groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtige chique kerstkaart is het geworden, mooi hoor die kleur combinatie. Ik ben ook heel erg blij met deze hobby, geeft veel afleiding en het contact natuurlijk.
  Nog gefeliciteerd met je winnende kaartjes.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je bespiegelingen snap ik heel goed. Het is ook allemaal een onzekere tijd en niemand weet hoe het verder gaat. Maar (kerst)kaarten maken zorgt wel voor afleiding, dus dat blijf ik maar doen...
  Jouw kaart is weer erg mooi Henriët.
  Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC!
  Groetjes
  Jantine DT 52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hé die is heel leuk geworden! Je schreef dat je het een lastige sketch vond; je resultaat is prachtig geworden. Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het is een rare tijd en natuurlijk komen we in een enorme recessie, maar als we maar gezond blijven, in Brabant is het nu op zijn ergste.
  Dan gaan we maar gewoon door met (kerst) kaarten maken, de jouwe ziet er weer top uit,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je begint je bericht met een zorgelijke vraag, waar ik helaas geen antwoord op weet.
  Je kaart is ook wat "sober of somber".
  Wat ik me afvraag, als er straks verder op zijn in het jaar en we zien onze kaarten die we nu gemaakt hebben, brengt het ons dan terug in de tijd van nu, incl rot gevoel??
  Het houdt ons allemaal bezig!

  BeantwoordenVerwijderen