zondag 24 november 2019

Een sketch, 3 bomen en sequins

Zoals de titel al laat zien heb ik voor mijn kaartje van vandaag 3 challenges gecombineerd.
Ik gebruikte de sketch van Sketch Saturday. Er kwamen 3 kerstbomen op want dat is de bedoeling bij De Egel en hij is afgewerkt met sequins want dat willen ze bij Knutsels en Kadootjes graag zien. En samen werd dat deze kaart:


De basis is een vierkante, witte kaart. Daarop rood dp uit een blokje van de Action. Een horizontale streep dp uit datzelfde blokje en vertikaal een strook zilver. Op het zilver een rode boom en ernaast 2 witte. Een tekst, 2 rode sterretjes en de sequins maken de kaart af.

Wat een bijzondere dag was het vrijdag. We zaten al om 7 uur in de auto richting Vianen en om 9 uur waren we al op de bestemming. Ruim op tijd en dat was maar goed ook.......onze powerpoint deed het niet via de stick die we mee hadden genomen. Gelukkig had ik mijn laptop ook mee en hadden we nog ruim de tijd om die aan te sluiten.
Na een algemeen stukje met notulen en een rondje langs alle schoolleiders waren wij aan de beurt. Eerst was ik nog zenuwachtig maar toen ik eenmaal op gang was met mijn verhaal ging het eigenlijk vanzelf. Na afloop werden we door veel mensen bedankt voor onze inbreng, werden er leuke en kritische vragen gesteld en werden we bedankt door de kopstukken van Natuurlijk Leren. ook de directeur van ons eigen bestuur was erg trots en tevreden. En als je dan na afloop het volgende mailtje krijgt ben je natuurlijk helemaal trots: Beste allemaal, wat hebben jullie een mooie beweging voor elkaar gekregen! De hele dag is verder nog de verbinding gemaakt met wat jullie deelden! 
Geniet van jullie stap buiten je comfortzone! You did it.

7 opmerkingen:

  1. Prachtig kaartje vind ik dit.
    Rood en wit heeft altijd wel iets chique's.
    Die boompjes zijn leuk zeg.
    Wat een mooie mail kennen jullie.
    Knap dat je in een grote groep zo lekker in je verhaal komt te zitten dat je als vanzelf kan vertellen.
    Mooi dat het allemaal goed opgepakt wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart met die drie bomen en de sequins!
    Op zo'n leuke mail mag je zeker trots zijn.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat jullie zo'n prima dag hebben gehad en het mooi gelukt is. Je kaart is erg leuk. Erg mooi samengesteld met dit dp en de boompjes zijn erg leuk. groeten trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kaart is prachtig!! En wat een gave mail hebben jullie gekregen. Dan is het echt de moeite waard geweest!
    Dank je wel voor je deelname bij K&K.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaart, met mooie bomen.. De sequins maken het af. Bedankt dat je mee doet bij Knutsels & Kadootjes. Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat knap om 3 challenges te combineren met als uitkomst zo'n leuke kaart Henriët. Een hele frisse uitstraling door dat rood-wit. Leuk om zo'n enthousiaste mail te ontvangen, goed gedaan dus.
    Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Had ik deze dus gemist en hij is nog wel zo leuk. Gelukkig kom ik door K&K toch nog even langs. Dank je voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen