dinsdag 13 augustus 2019

Kanjerkaart, IJsland en flink balen

Voor we op vakantie gingen maakte ik nog een aantal kaartjes. De eerste die ik daarvan laat zien is een kaart die naar een kanjer ging via Post voor kanjers.


Het dp komt uit een blok van de Action die ik erg leuk vind voor bij de leeuw van Marianne Design.
Verder is er niet heel veel over de kaart te zeggen. Ik hoop dat ik er iemand blij mee heb gemaakt.

Zaterdag zijn we terug gekomen van 2 heerlijke weken in IJsland. Wat is het daar prachtig zeg!






En zo kan ik nog wel een poosje doorgaan....... We hebben genoten met z'n vieren!
Maar.......donderdagochtend kwam ik uit bed met een zeer pijnlijke rechterschouder/arm. Er zat bijna geen beweging in. De rit van ons huisje naar Reykjavik was een drama. In Reykjavik paracetamol gekocht en daar zwakte de pijn goed van af. Maar zondag thuis was de pijn niet te houden en zijn we naar de dokterspost geweest. De arts daar dacht aan een frozen shoulder. Pijnstillers mee gekregen en maandag melden bij de eigen huisarts. Die was het geenzins met de diagnose eens en stuurde mij door voor een echo. Daar kon ik vanochtend om 8 uur al terecht. Hieruit bleek dat ik een slijmbeursontsteking heb. Ik heb er meteen een spuit in gekregen. De rest van de week de arm/schouder ontlasten en dan moet het na een maand over zijn. Ik hoop het maar!

Morgen ben ik weer van de partij met een erg leuke en bijzondere post!

16 opmerkingen:

  1. Heel veel sterkte met je schouder. Een maand is best lang. Ik hoop dat het eerder over is.
    Je kaartje en je foto's zijn erg mooi!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei, dat is even een flinke tegenvaller na zo'n mooie reis. Prachtige foto's! Ik hoop dat de pijn snel minder is en het inderdaad met een maand over is. Beterschap!

    Groeten Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Owh wat een toppie kaartje.
    Jeetje wat vervelend die slijmbeurs onsteking dat is echt pijnlijk, ik zit met peesontsteking in schouder...heel veel stekte en beterschap.
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh Ijsland, geweldig! Zoon en schoondochter zijn er nu! Wat ellendig, je arm, frozen shoulder is echt gemeen pijnlijk. Veel beterschap, doe rustig aan. En, je kaartje is geweldig, foto’s ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ai, een slijmbeursontsteking klinkt ook wel pijnlijk... Hopelijk voel je snel beterschap!
    Hele mooie leeuwenkaart en het papier past er inderdaad perfect bij!
    Prachtige foto's, wat mooi is het daar! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaart met de leuke leeuw, prachtige foto's van dit mooie land. Klinkt niet goed slijmbeursontsteking, was de injectie pijnlijk? Ik heb afgelopen vrijdag een injectie in mijn pijnlijke schouder gehad, dat was géén pretje,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hopelijk ben je snel van de pijn verlost! Ijsland staat ook nog op ons verlanglijstje. We wilden er een paar jaar geleden naartoe, onze jongste wou toen niet mee, nu vroeg hij onlangs wanneer we nu eindelijk eens naar Ijsland zouden gaan... Pubers he...
    toffe kanjerpost!
    groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou dat is dan niet zo'n leuk einde van de vakantie! Hopelijk gaat het snel beter! De foto's zijn mooi, ik zou daar ook wel eens heen willen maar mijn ziet het vliegen niet zo zitten!! Ach, wie weet! Je kaartje is in ieder geval een schatje! Leuke kleurtjes ook!Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh, als ik die foto's zie, zou ik zo weer naar Ijsand willen gaan, inderdaad een prachtig land. Maar wat balen die slijmbeursontsteking, ook dat is herkenbaar, ik wens je veel sterkte!
    Je kaart is heel leuk geworden!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke kaart hoor, zeker voor een Kanjer, want daar zijn stoere kaartjes toch wel heel geschikt voor vind ik.
    Wat naar van je schouder!!
    Dat is zo pijnlijk, ik weet er helaas alles van.
    Ijk heb het ooit eens gehad, de middag van (toen nog) Koninginnedag.... lens was het er, heel veel pijn en ik kon niks meer.
    Ik heb er inderdaad lang last van gehad en het is altijd een zwakke plek gebleven.
    Rustig aandoen en niks forceren hoor.
    Sterkte.
    Ik ben benieuwd naar het leuke en bijzondere bericht van morgen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Sjee, wat een verhaal van je schouder! Hopelijk helpt de spuit snel. Maar dan toch nog heel rustig aan doen, hoor. Want de ontsteking zit er dan nog wel, maar doordat je geen pijn meer voelt ga je het misschien forceren .
    En ja, IJsland.... mooi he? Je kunt het eigenlijk niet beschrijven vind ik altijd en op de foto's zie je ook niet aalles, zoals diepte, breedte etc. Maar dat jullie genoten hebben snap ik helemaal!
    En oh ja, je kaartje! Superleuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige kanjer kaart. Wat een naar bericht van je schouder. Hopelijk zakt de pijn snel af. Maar rustig aan dien. Ziet er mooi uit IJsland. Staat ook nog op ons lijstje..... veel sterkte en beterschap. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke kanjerkaart en wat een prachtige foto's van IJsland. Wat zijn er toch veel mooie plaatsen op de wereld :)
    Wel balen van je schouder en een slijmbeursontsteking is erg pijnlijk inderdaad. Hopelijk werkt de spuit goed, beterschap meis.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. helemaal leuk is deze zo geworden !
    veel succes met je schouder, ik weet er alles van ! eens begonnen, raak je er niet zo snel meer van af en blijft het een 'zwak' punt in je lichaam... hopelijk raakt het snel opgelost =)
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke kaart en de foto's zijn echt prachtig !!!
    Ik duim dat je schouder snel weer helemaal OK is
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een prachtige kaart en super foto's van IJsland. Wat jammer dat ie zo moest eindigen. Nog even rustig aan doen. Want anders blijft ie echt hangen, die slijmbeursontsteking.
    Beterschap, liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen