vrijdag 2 maart 2018

Goofy

Een poosje terug zag ik bij de Action papierblokjes met Disney-afbeeldingen. Ik nam er 1 mee omdat er ook papiertjes met Goofy in zitten. En manlief is fan van Goofy. Sinds we naar Euro-Disney zijn geweest (bijna 12,5 jaar geleden) staat er zelfs een Goofy knuffel op zijn nachtkastje.
En terwijl manlief vanmiddag achter de computer zat maakte ik op nog geen meter afstand van hem dit kaartje:


Omdat ik vond dat alle aandacht naar het plaatje moest gaan paste de sketch van CAS(E) this sketch er prima bij.

Zondag vieren we de verjaardag. Morgen kook ik twee grote pannen soep omdat de meeste visite al 's middags komt en het een traditie is geworden dat ze ook blijven soep eten. Erg gezellig allemaal al ben ik ook altijd weer blij als alle visite weer naar huis is..... Herkenbaar?

10 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart voor je man! En hij heeft het niet gezien? Ik was gisteren met Laura's kaart bezig, allemaal leuke teksten uitknippen. Zit ze bij me en zegt hoe leuk ze die teksten allemaal vindt. Over twee weekjes heeft ze ze in een album ;-)
    De drukte van verjaardagen komt me heel bekend voor! Het liefst hou ik geen verjaardag meer. Vaak ben ik de dag erna helemaal brak, doet mijn hele lichaam zeer. Dit jaar hou ik het bij een etentje. Wordt 50 en dan kom ik er niet onderuit. Is ook wel gezellig maar heb het in huis lekker rustig en opgeruimd ;-))
    Fijn weekend, liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke strakke kaart met Goofy in de hoofdrol! Zitten ze vlak naast je, en hebben ze nog niets door;-)
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vrolijk kaartje, leuk als je iets kan maken voor zijn verzameling

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hartstikke leuk kaartje geworden! Succes en veel plezier met de verjaardagsdrukte! (ja herkenbaar ;-)).
    groet,
    Syl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahaha, heel herkenbaar! Ik vind visite supergezellig, maar vind het vervolgens ook weer heerlijk om gewoon met z’n twee te zijn. Grappige verjaardagskaart heb je voor je man gemaakt. Alvast gefeliciteerd en voor zondag veel plezier en sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zéér henkenbaar! Gezellig als ze er zijn, en heerlijk om weer met z’n tweeën te zijn. Vroeger had ik niet kunnen bedenken dat ik dat ooit zou gaan vinden...Gefeliciteerd alvast met de jarige, en een gezellig weekend! Vergeet ik bijna je leuk en vrolijke kaart nog, super is ie!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel leuk dit kaartje Henriët voor je man zijn verjaardag...en inderdaad ook hier heel herkenbaar....Wij krijgen aanstaande woensdag mijn 5 vriendinnen met de mannen op visite...Om de 6 jaar ben je dan aan de beurt...Vandaag al wat met de voorbereidingen bezig geweest....zal ook heel blij zijn als het woensdagavond is...pffft
    succes met jullie visite...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha, heel herkenbaar voor velen lees ik. Ook hier hoor, altijd weer blij als het de volgende dag is. Gefeliciteerd met je man en succes morgen. Hele leuke kaart met Goof, hij is ook wel erg grappig.
    Nog even genoten van al je kaartjes, de kaart voor de liftchallenge is super, zo leuk. Heerlijk dat je zo opgeschoten ben met klussen, genieten als alles weer nieuw is.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen