maandag 26 februari 2018

Giraffe in de lift

Bij het typen van de titel van deze post moest ik wel even lachen. Giraffe in de lift........ik zie het al voor me. Moet hij zijn lange nek helemaal opvouwen anders past het niet :-)
Maar jullie snappen vast wel dat ik deze keer een kaartje post voor de Lift Challenge. Daar vragen ze om een stempel herhaald te gebruiken en dat deed ik met een giraffe stempel.Ik stempelde de girafjes kris kras op de achtergrond die ik matte op groen karton. De gestempelde girafjes kregen bruine vlekjes met stift. De giraffe van Marianne Design plaatste ik in de polaroid stans en daar stempelde ik ook te tekst op. De beide stempels bestelde ik een poosje terug al in China en kwamen nu mooi van pas.

Vanochtend al vroeg opgestaan maar dat bleek achteraf niet helemaal nodig want al voor 8 uur had ik al telefoon dat ze niet kwamen om de spouwmuur te isoleren. Het was te koud.
Mijn vader vond het gelukkig niet te koud om te behangen en dus begonnen we daar om 9 uur wel gewoon mee. De muur in onze slaapkamer heb ik jaren geleden in banen wit en donkerblauw geverfd omdat onze kamer toen een zee-thema had. De meeste zee-frutsels zijn ondertussen verdwenen maar de strepen nog niet. Oververven was een optie.....maar krijg je het dan mooi egaal in de nieuwe kleur?


Daarom viel mijn keus op behangen. Nog even gevreesd dat je de banen door het behang heen zou zien maar dat is gelukkig niet zo.
Dit is het resultaat van een ochtendje behangen met mijn vader: 


En hier een close-up van het behang.

De kamer ziet er meteen heel anders uit. Veel groter voor mijn gevoel. Ik vind de muur alleen nog wat kaal maar heb besloten het eerst zo te laten. Ik hoop komende zomer in Amerika mooie foto's te maken en daar een uitvergroting van boven ons bed te hangen. Duurt nog even maar dan heb je ook een mooie herinnering.
Morgen verder met het verven van de slaapkamer van oudste zoon.

Fijne avond!

12 opmerkingen:

 1. Dat hebben jullie snel gedaan,superteam zijn jullie..
  Wat is je kaart mooi geworden, leuk met de girafje.
  Mijn man is ook weer redelijk fit, de Brinta pap, is even een blijvertje, al zolang niet meer gegeten en weer zo lekker,
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk met de girafjes op de achtergrond!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuk kaartje Henriët! En wat zijn jullie lekker aan het klussen in je vakantieweekje. Het is ook te koud om lange wandelingen te maken en op de grond liggen om foto's te maken ;-))
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke lift, en een mooi behangetje in je slaapkamer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaartje is superleuk geworden met al die girafjes! En wat hebben jullie hard gewerkt zeg!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaartje is echt een leukerd. Het guitige girafje staat mooi in the picture.
  Jullie hebben hard doorgewerkt. Het lijkt me geen gemakkelijk patroon, om netjes aan te laten sluiten met de volgende baan.
  Hopelijk kun je straks wat mooie kiejes schieten om op te hangen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel werk, maar met een mooi resultaat.
  En een prachtig kaartje heb je gemaakt met de giraffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Al die giraffen, enig! Gave lift. Jullie slaapkamer is trouwens ook mooi ‘gelift’. Wat een verschil, mooi dat veertjes behang.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuk en lief kaartje met alle girafjes! Leuk de slaapkamer zo met dat behang met veertjes! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge, Henriët!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaart met de giraf... erg leuk gemaakt. Je kaart met tekkel van hieronder is ook erg leuk. Succes met het opknappen. Wij zijn klaar. Een heerlijk gevoel alles weer fris en schoon. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke kaart met die giraffe in de lift.
  Groetjes Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja ik zie het ook gelijk voor me, denk altijd in beelden namelijk hihi!
  Erg leuk deze uitwerking en wat een toffe stempel is dit. Dank je wel Henriët!

  BeantwoordenVerwijderen