zaterdag 10 juni 2017

Workshop bij Ludiec

Vanochtend stapte ik om half 8 in de auto op weg naar Oud Karspel voor een stempelworkshop bij Ludiec.
Na een zeer hartelijke ontvangst met thee en appelgebak gingen 42 dames hard aan het werk om erg mooie dingen te maken.
Allereerst begonnen we met het versieren van een a4 met 2 openingen die later in de kado-doos (die we ook kregen) te plakken.
Binnenkant van de doos met kaart en label
We begonnen met het aanbrengen van de blauwe cirkels, Uit geeltjes een rondje ponsen en deze gebruiken als sjabloontje. Daarna de gestempelde rondjes op dezelfde manier en daarna ook nog rondjes stempelen met Versmark en dan met goudkleurig embossingpoeder bewerken. Daarna nog een paar stempeltjes om het af te maken.

Daarna gingen we verder met de voorkant van de doos.
Ook hier weer veel stempelen, embossen en inkleuren. Voor mij waren embossen en inkleuren met inkt helemaal nieuw. Maar ook zo leuk om te doen!! Onder beide labels zit een strook papier dat we bewerkt hebben met lijntjes inkt door het papier af te plakken met geeltjes. Op het label met koetjes en de kaart is dat duidelijker te zien.

Na de overheerlijke lunch was het tijd om met kaarten en labels voor in de doos te beginnen. Ik heb van beide 1 klaar.

De kaart is geïnspireerd door een voorbeeldkaart en het label is een eigen idee. Morgen nog maar lekker verder knutselen met het materiaal dat nog over is voor nog 2 kaarten en 2 labels. Want natuurlijk heb ik het een en ander aangeschaft. Kon het niet laten :-)

Kortom, een zeer geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Het geheel laat ik meedoen met de challenge bij Cards en Scrap. Daar is de opdracht: Maak je eigen achtergrond met met bijvoorbeeld waterverf, stempelen of embossen. 
Erg toepasselijk lijkt me.

3 opmerkingen:

  1. Mooie doos en kaart, was vast heel gezellig om met zo'n grote groep bezig te zijn, je hebt, denk ik, veel geleerd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een workshop bij Ludiec, moet zeggen dat dat altijd nog op mijn verlanglijstje staat. Maar ja, het is niet echt in de buurt en bovendien zijn er niet zo vaak workshops. Tikkeltje jaloers ben ik dus wel ;-) Het ziet er echt gaaf uit wat je gemaakt hebt. En veel plezier met je gekochte spulletjes! Fijne zon(nige)dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk even,volgens mij heb je gewonnen!!!
    Fijn weekend!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen