zondag 15 januari 2017

A sweet little baby is born

Soms heb je van die periodes dat je een bepaalde soort kaart niet genoeg op voorraad kunt hebben. Hier vliegen op dit moment de geboortekaartjes de deur uit. Sommige op bestelling en anderen om zelf te versturen.
Ik kreeg de vraag of ik een kaartje wilde maken voor de geboorte van een meisje en ik mocht zelf bedanken wat ik er van wilde maken. Deze keer heb ik gekozen voor een schudkaart:
                                
Allereerst stempelde ik de tekst op dp van Marianne Design uit het blok Eline's Babies. In het schudgedeelte deed ik hartjes, sterretjes en 2 roze luierspeldjes. Natuurlijk mochten de ooievaar, het wiegje met daarin de baby en de roze slingers niet ontbreken.

Met deze kaart die ik mee met de challenge van HobbyVision Design Team waar ze een schudkaart vragen.

Gisteravond voordat we naar de basketbalwedstrijd in Groningen gingen hebben manlief en ik bij mijn broer gegeten. Hij had een overheerlijke chili con carne gemaakt in de slowcooker. Wat een uitvinding zo'n ding! Daarna genoten van een superwedstrijd en vervolgens weer terug geglibberd naar huis. Brrrrr.....wat was het glad in de stad. Ik was blij dat mijn broer reed.
Vandaag een dagje niks........ook wel eens lekker!
Fijne zondag allemaal.6 opmerkingen:

 1. Wat blijven babykaartje toch leuk om te maken en te zien! Deze is weer helemaal geslaagd! Enig die kleine stansjes.
  Lekker zo'n dag niets. Daar moet ik nog een hele tijd op wachten, zag ik toen ik vanmorgen in mijn agenda keek. Dat wordt tussen de bedrijven door freubelen.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief deze babykaart Henriët. Leuk met het schudgedeelte erbij. Ik heb eigenlijk nooit babykaarten meer nodig, jammer vind dat als ik deze leukerd zo zie...:)
  Fijne dag nog.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker feestelijk zo met de slingers en het schudgedeelte! Ik ben zelf ook bezig geweest met dit papier en de schattige stansen van Marianne Design, leuk om te zien hoe jij er mee 'gespeeld' hebt! Groetjes, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Henriët,
  wat een keileuke babykaart heb je gemaakt, leuk met het schudgedeelte..Ik heb de babystansjes ook gekocht, die met het wiegje en de diertjes, nu nog iets er mee maken..
  Gisteren was het echt glad, net is hier weer sneeuw gevallen,
  groetjes,
  Ans
  p.s. bij Scr@p-cards challenge blog vragen ze ook een schudkaart..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke babykaart! Die ooievaar doet me aan Portugal denken. Daar hebben we er echt heel veel gezien. Gelukkig dat je heel bent thuisgekomen. Sneeuw en gladheid kunnen heel verradelijk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief kaartje! Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen