maandag 23 januari 2017

10 x 10

Vandaag de uitdaging met mezelf aan gegaan om de hele dag rechtop te blijven en tussendoor niet op de bank of op bed te gaan liggen. Tot nu toe lukt dat aardig goed.
Na de middag 2 kaartjes gemaakt voor de uitdaging bij De Egel. Hier vragen ze 2 bij elkaar passende kaartjes van 10 x 10 cm.
Ik sneed 2 witte vierkante kaartjes avn 10 x 10 en stanste 2 blauwgroene vierkanten met mijn nieuwe Chinese stansjes (inderdaad via Aliexpres. 7 januari besteld en vorige week al in huis!).
Op de ene kaart maakte ik een staande panda met blauwe versieringen en op de andere de zittende panda met roze versieringen.
De cijfers plakte ik met verwijderbaar plakband op zodat ik ze eventueel nog kan aanpassen.

Nu nog even op de bank met een boekje en een haaknaald in de hand. Morgen denk ik maar weer aan het werk. Het is Cito week dus nog langer thuisblijven is eigenlijk geen optie.....



13 opmerkingen:

  1. Twee leuke vrolijke kaartjes zijn het geworden met die panda erop Henriët. Ze zijn samen leuk maar ook apart goed te gebruiken. Sterkte met het herpakken van je werk.
    Dank je voor je deelname aan de "duo-challenge" bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda (dt-De Egel)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaarten
    Grt van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn ze leuk Henriet. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zó leuk!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha Henriët,
    wat een lieve kaartjes voor onze challenge! Heel leuk. Dank je voor het meedoen bij de Egel. En succes morgen. Hopelijk gaat het allemaal lukken!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je twee prachtige kaartjes gemaakt Henriet!
    De felle kleurtjes zijn heel leuk.
    Ik ben benieuwd....heb ook een bestelling gedaan in China....spannend!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja en dan ben je zo een tijdje onder zeil, ik hoop dat je weer helemaal opgeknapt bent. Ja en China is bij ons steeds meer in trek. Ik heb ook al zitten kijken. Je kaartje zijn schatjes en precies de bedoeling wat we vrage. Fijn dat je met de uitdaging van de Egel mee doet. Groetjes, Nelleke DT

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 2 super lieve kaartjes Henriët....zo schattig die pandabeertjes...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schattig zijn je kaartjes met deze lieve panda's. Bah, griep, en op school gemist worden, valt niet mee. Zeker niet met een spannende Cito. Beterschap. En haken, altijd goed he, dat ontspant zo lekker.

    BeantwoordenVerwijderen

  10. Wat een leuke en lieve kaartjes,
    die zijn zo schattig,
    erg gaaf gemaakt ☺
    Bedankt dat je meedoet met onze "Januari 26" Challenge bij De Egel !
    Gezellige en fijne (knutsel) dagen
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel-10x10}

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een gaaf setje, deze twee 10 x 10 pandakaartjes. Leuke maat, ik gebru8ik 'm veel. Ben al aan het speuren op AliExpress om te kijken of er iets van mijn gading tussen zit :-) Fijne dag nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hele leuke verjaardagskaartjes met de panda's. Wat een prachtige mal heb je uit China binnen gekregen, komt mooi uit op je kaart. Zal de stap ook eens moeten maken om iets uit China te laten komen. Je hebt het goed te pakken gehad met die griep, hopelijk nu elke dag weer wat fitter.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen