dinsdag 18 oktober 2016

Mannenkaart met vervoermiddel

Oktober is hier een maand met veel jarigen. Mijn broer is daar 1 van en daar moest ik natuurlijk een kaart voor maken. Nu lopen er op het moment 2 challenges die heel goed met elkaar zijn te combineren.
Bij De Egel vragen ze een vervoermiddel op de kaart en bij Kaartjes Inspiratie Challenge Blog vragen ze een mannenkaart.
Voor mijn broer maakte ik dus de volgende kaart:
De basis is een bruine kaart met daarop dp van Craft Sensations. Daarop dp met poststempels ook van Craft Sensations. Bovenaan dit papier heb ik de tekst geplakt die ik uit zwart papier heb gestanst. Vervolgens een rechthoek van kurk waarop ik het plaatje van de auto heb geplakt in een houten film kader (ooit gekocht bij de Action). Tussen het kurk en het plaatje nog 2 zwarte filmstrips.

Gisterochtend zat ik al vroeg op de fiets om in Zuidlaren bloed te laten prikken (halfjaarlijkse schildklier controle). Terug nam ik niet de kortste maar de mooiste weg langs de Drentse AA. Onderweg even op een bankje gezeten en genoten van het prachtige uitzicht.
 Dat is toch een heerlijk begin van de vakantie!!

6 opmerkingen:

  1. Gave stoere kaart Henriët. Bij ons is oktober de enige maand dat we géén verjaardagen hebben in de familie. Heerlijk!
    Wat woon je in een mooi gebied. Ik mag ook niet klagen hoor maar tussen Eext en rondom Zuidlaren is prachtig. Vooral op de fiets. Dan kom je op plekjes waar een auto soms niet kan komen.

    Groetjes en een fijne vakantie!
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahaa, jullie hebben al vakantie! Heerlijk, geniet ervan! Je kaartje is stoer en gaaf! Ook ik heb in oktober veel jarigen, werk aan de winkel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie kaart en wat een mooie omgeving.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heerlijk he? Gewoon de tijd om even om te fietsen. En je kaart is weer prachtig. Leuk dat je meedoet bij ons van K&K. Hopelijk is het je schildklier alles in orde.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig dit mannenkaartje Henriët...lekker stoer...
    en wat heb je een prachtige foto van een mooi stukje natuur...
    glijk heb je om daar even van te genieten...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk zo'n fietstocht met dat uitzicht !
    En je kaartje is ook heel mooi, stoer ☺
    Bedankt dat je meedoet met onze "Oktober" Challenge bij De Egel !
    Gezellige en fijne (knutsel) dagen
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel-Vervoer}

    BeantwoordenVerwijderen