vrijdag 14 oktober 2016

Herfstvakantie!!

Vandaag is voor mij de herfstvakantie al begonnen. Vrijdag is mijn vrije dag en dus wenste ik mijn collega's gisteren al een fijne vakantie.
Vanochtend begonnen met de boodschappen en koffiedrinken bij mijn vader en vanmiddag een knutselmiddag in gelast. Er zijn in de loop van de maand nog een hoop jarigen, dus moesten er even wat kaarten gemaakt worden. Maar ook de kerstkaarten moeten nodig gemaakt worden en dus gebruikte ik de Lift Challenge deze keer om een kerstkaart te maken:
De kaart is behoorlijk wit.......
De bovenkant en onderkant zijn bewerkt met een embossingfolder en op het doorzichtige gedeelte heb ik witte sneeuwsterren geplakt. Op het onderste gedeelte een rendier en rode plakparels op de hulst-embossing.
Hieronder de kaart nog een keer maar nu naast mijn laatste haakwerkje: Rudolf. Gemaakt voor de kerstmarkt in Assen waar ik 17 december mag staan.
Nu de keuken in. Vandaag staat er witlof met ham en kaas op het menu. Dat eten we alleen als we met ons tweetjes zijn want beide zoons lusten niet zo graag witlof.

7 opmerkingen:

 1. Leuke lift Henriët en knap haakwerk, heb net een zakje geraspte kaas meegenomen voor de witlof, jammer dat je kinderen het niet lekker vinden . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is lang geleden. Mooie lift, ook al is er veel wit, dat kan altijd. Hij staat ook nog op mijn lijstje. Geniet van je vakantie en vast heel veel kaarten maken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Henriet,
  Wat een mooie lift heb je gemaakt! Super in wit. Staat wel chic. En je rendier is helemaal leuk! Lekker he, herfstvakantie? Hier ook. Dat wordt genieten. Wij eten bruine bonen met spek als we met zijn tweetjes zijn.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmmm witlof, lekker! Een avond met z'n tweeën eten is ook weleens gezellig, toch?! Je hebt een pravhtige lift gemaakt. Mooi juist zo veel wit. Rudolf is trouwens ook heel gaaf geworden. Heb je al veel gemaakt voor de kerstmarkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi liftkaartje, Henriëtte! ik houd van veel wit. En wat een lief Rudolfje! Fijn dat je met ons meelift, dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, jullie hebben al vakantie, wij moeten nog een week! Geniet er lekker van! Je kaartje en Rudolf zijn geweldig tof. Fijne avond!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier is een witlofschotel ook favoriet, en ja ook bij Tim ;-)
  Mooie lift, met het wit en een detail bruin!
  Ben verliefd op je Rudolf, wat een leukerd!! Die heb je toch zo verkocht!
  Dank je wel voor het meedoen weer!

  BeantwoordenVerwijderen