woensdag 25 mei 2016

Laatste challenge = eerste deelnamen

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien die ik mee wil laten doen bij de challenge van Don & Daisy. Dit is mijn eerste keer dat ik meedoe en het is meteen de laatste challenge van dit blog. Ze vragen deze keer een kaart te maken met je favoriete stempel of afbeelding van Don & Daisy. Nou is dat bij mij niet zo heel lastig omdat ik er maar 2 heb.
Ik heb het stempelafdrukje ingekleurd met gewone potloden. Van een witte, vierkante kaart de hoekjes afgerond  en daarop blauw cardstock. Daarop weer een stukje washi-sheet met vlindertjes. Helaas waren er maar 2 velletjes met vlindertjes dus dat is nu helemaal op. Het afdrukje gemat op blauw cardstock en dit op het washi-sheet geplakt. Bloemetjes gemaakt met de stempeltjes en stansjes van de Action en deze voorzien van een plakparel.
Deze kaart is gisteren aangekomen bij Monique. Ze vierde haar verjaardag op de dag waarop manlief en ik 29 jaar verkering hadden.

Momenteel ben ik vreselijk verkouden. Hoop dat het snel opknapt want dit weekend gaan manlief en ik een weekendje naar Roermond om te geocachen. Hoop dat ik me dan iets fitter voel.

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje, mooie kleur blauw heb je gebruikt. En verkouden, pfff ik ook. De hele winter nergens last van gehad, en nu?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henriët,
  wat heb je een leuke Don&Daisy kaart gemaakt, leuk stempeltje, mooi de vlindertjes achtergrond,
  groetjes,
  Ans
  ..en beterschap, hoop dat je snel weer fit bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk! ik heb het stempeltje ook .. ik stans hem telkens scheef.. :( .. tips? . beterschap en veel plezier met zoeken. groeten miranda k

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daisy zit er heel parmantig bij op haar mooie blauwe scooter! Leuk dat je meedoet aan onze laatste challenge en veel succes!

  xx Irene (D&D DT)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk gedaan met de prachtige stempel van Don & Daisy Henriet! Grappig dat je de nerven van het papier ziet....geeft juist een leuk effect!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeeel mooi deze kaart Henriët...prachtig stempeltje van daisy op haar scootertje en ook de kleurtjes zijn schitterend!!!

  groetjes en een fijne donderdag
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Henriet,
  Hopelijk ben je wat opgeknapt. Is altijd jammer als je je niet zo fit voelt en je hebt een leuk weekend voor de boeg.
  Je kaartje is enig! Super leuk stempeltje en ja dan is de keus niet zo moeilijk. Ik heb er ook niet veel......ga vanavond eens kijken.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart!
  Beterschap en gezellig dat je meedoet bij onze laatste Don en Daisy challenge,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ontzettend leuke kaart heb je gemaakt met Daisy op haar scooter!
  Gezellig dat je meedoet met deze laatste challenge.
  Lieve groetjes, Marleen
  Don & Daisy blog

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig die scooter! Leuk kaartje. Veel plezier in Roermond, ben benieuwd of jullie veel caches vinden. Enne... niet ziek worden, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En voel je je al wat beter? Het weer is er wel naar om op stap te gaan ;-) Gisteren natuurlijk feestgevierd met Donar....
  En dan wil ik je natuurlijk ook nog supers bedanken voor deze mooie kaart die ik van je heb gekregen. Ze rijdt bijna van de vensterbank af.
  Veel plezier met geocachen dit weekend.
  Liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen