zaterdag 2 januari 2016

Be-you-tiful

Allereerst wil ik iedereen een heel goed, gezond en vooral creatief jaar toewensen!
Vandaag heb ik een kaart gemaakt voor de uitdaging bij De Egel. Daar vragen ze een wens of een spreuk op de kaart.

Ik heb de tekst "Be-you-tiful" geprint op linnenstructuur papier. Dit heb ik schuin gemat op kraft.
Voor de achtergrond honingraatpapier gebruikt uit een blokje van My Minds Eye (All things chalk).
Daarna een rode roos en 2 rode vlinders toegevoegd. Dit geheel weer gemat op kraft en vervolgens op een witte basiskaart geplakt.

Tijdens de kerstdagen waren wij traditiegetrouw in een huisje van vrienden in de Achterhoek. Daar zijn we weer heerlijk tot rust gekomen. Even niets dat moet en lekker met z'n viertjes genieten.
Iedere ochtend strooien we daar pinda's op het terras en de eekhoorns komen ze maar wat graag oppeuzelen. Ze worden met de dag brutaler en kwamen uiteindelijk ook binnen om pinda's te halen.
Het blijven geweldige beestjes!

En natuurlijk heb ik niet stilgezeten tijdens de vakantie. Ik ben zelfs flink aan het haken geweest:
Zo.....dat was het weer voor vandaag. Duik nu de keuken ff in om de laatste hand te leggen aan het stoofpotje dat al sinds 1 uur op het gas staat te pruttelen!


11 opmerkingen:

  1. Beautiful...:-)!!!
    Gelukkig nieuwjaar, creatieve groetjes Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook jij gelukkig en creatief nieuwjaar!
    Wat een prachtig kaartje; rood / zwart / kraft samen doet t altijd goed. En kijk dan toch dat filmpje en die foto....hoe leuk! Daar kom je wel van tot rust ja, heerlijk! Ik blijf die haakwerkjes toch ook knap vinden. Als er iets is wat ik niet kan, is het haken... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi!!
    Wat leuk zeg deze kaart. heel gaaf en echt prominent aanwezig op je kaart! Leuk dat je meedoet met de Egel en ik hoop dat het af en toe toch blijft kriebelen om wat te maken. Behalve het haken dan, wat daar ben je echt een kei in, zeg! Wat een leuke projectjes weer!
    Fijn weer genoten in de Achterhoek en leuk dat filmpje...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kaart heb je gemaakt!
    Heel gelukkig en gezond 2016 voor jou en je gezin. Twee tegelijk het huis uit, dat is veel tegelijk! Ik vind een al zat! Lot blijft nog even, fijn...
    Gezellige avond, groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hihi ik vind ze zo leuk eekhoorntjes maar niet als ze zo brutaal zijn ;) Heerlijk dat jullie zo hebben genoten tijdens de kerstdagen Henriët! Je kaart is heel mooi en de tekst is leuk! Super leuk haakwerk ook weer :) Ik ben momenteel ook aan de haak hihi. Ik kom kleurtjes te kort dus als mijn bestelling binnen is kan ik lekker verder. Ik zal het dan ook op mijn blog plaatsen en ben natuurlijk hartstikke benieuwd naar jouw reactie :) De beste wensen voor 2016 en heel veel creativiteit :)
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk filmpje Henriët....ik wist niet dat ze dat zomaar deden...super leuk en fijn dat jullie zo genoten hebben in dat vakantiehuisje...je kaartje is geweldig leuk zeker met die tekst en ja je haakwerkjes natuurlijk ook wat een super schattige diertjes...dat is iets waar ik niets om geef...
    Ook voor jou en hen die jou omringen een heel goed 2016 met veeeeeel creativiteit
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gave kaart en leuk gedaan met de tekst!
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Henriët, allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Wat een gave kaart heb je gemaakt voor de januari challenge bij de Egel. Leuk gedaan die tekst en hij heeft duidelijk een hoofdrol op je kaart zoals de bedoeling is...top.
    Wat een mooie foto van dat eekhoorntje, zo grappig. Knap die haakprojecten, ziet er mooi uit.
    Bedankt voor je deelname bij de Egel.
    Lieve groetjes Miranda (dt de Egel)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gelukkig nieuwjaar! Heerlijk dat jullie zo genoten hebben in de Achterhoek. Ondertussen toch ook hard gewerkt (lees: gehaakt). Dit kaartje is erg gaaf. Mooie kleuren bij elkaar en een gave spreuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Henriet,
    Ook voor jou de beste wensen en dat het een mooi en creatief jaar mag worden!
    Prachtig kaartje heb je gemaakt en het filmpje van het eekhoorntje....schitterend!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je begint dit nieuwe freubel- en blogjaar al goed met deze mooie kaart. De kleurencombi is heel sterk, en ik ben helemaal weg van de woordspeling van de tekst.
    Grappig dat het eekhoorntje de nootjes van de mat komt eten. Knabbel en Babbel zijn ook best wel een beetje brutaal, dus het zit wel degelijk in de aard van het beestje ;o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen