maandag 31 augustus 2015

Love

Van een 60-jarig huwelijk naar een stel dat woensdag gaat trouwen. Mijn stiefbroertje en zijn vriendin stappen in het huwelijksbootje. Daar moest ik natuurlijk een kaartje voor maken. En toen ik de schets van Knutsels en Kadootjes zag wist ik meteen hoe ik het ging doen. Vorige week zondag had ik  foto's gemaakt tijdens ons dagje varen op het Paterswoldse meer. 2 daarvan afgedrukt en gebruikt voor de kaart.
Het designpapier is van Panduro. Verder alleen rood en gebroken wit papier gebruikt. Het is een kaartje dat verder wel voor zich spreekt volgens mij.

Het bruidspaar heeft een trouwkaart met een afbeelding van 2 peren met de tekst "We make a nice pear". Ik heb 2 peren gehaakt en naar de bloemist gebracht. Zij maken er morgen een mooi bloemstuk mee. Ben benieuwd hoe dat er uit gaat zien!

Vanavond lekker in de sauna en dan morgen weer aan het werk. Het normale ritme begint weer een beetje te wennen al heb ik het idee dat de kinderen (en de juf) er dit jaar wel veel moeite mee hebben.

13 opmerkingen:

  1. Heel mooi is je kaartje voor het bruidspaar Henriët..leuk gedaan met die sketch en heel persoonlijk met die foto's erop...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf kaartje, en ook je peertjes zijn superleuk! Tja, opstarten valt niet mee, wij starten morgen met een introductie. Veel plezier in de sauna en dan relaxed beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Henriet heel leuk kaartje heb je gemaakt voor jouw stierbroertje en zijn aanstaande! De foto's zijn een heel leuke en persoonlijke touch :) De gehaakte peren vind ik echt waanzinnig leuk! Ik ben ook heel benieuwd hoe zij in het bloemstuk eruit komen te zien :)
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kaart heb je gemaakt voor het paar, ben heeeeeel nieuwsgierig hoe het boeket er uit zal zien ga je daar ook nog een foto van laten zien.
    Ik hoop dat ze een mooie droge dag zullen krijgen,
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Henriët,
    wat een leuke kaart, mooi met de foto's, leuk papier en die peren...super..ik ben helemaal naar benieuwd hoe dat bloemstuk, er uit zal gaan zien,
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk kaartje en twee toffe peren...:-)!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een frisse kaart in dat rood wit en wat een gaaf idee om twee peren te haken en in een boeket te laten verwerken. Dat zal vast wel indruk maken ;p
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt voor je stiefbroer en zijn vriendin Henriet!
    En de peren....die zijn supergaaf! Wat een leuk idee om ze in een bloemstuk te laten verwerken!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh wat een superleuke kaart heb je gemaakt! Ik vind hem heel stoer en toch vol liefde!
    Die peren zijn helemaal leuk! Je laat toch nog wel even zien wat de bloemist ervan gemaakt heeft??
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kaart, supereenvoudig maar heel lekker fris. Leuk idee die peren ook. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een supermooie kaart heb je gemaakt met de sketch. En dan die peertjes. Wat leuk. Gezellig dat je weer meedoet bij K&K.
    Lieve groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuk persoonlijk kaartje heb je gemaakt voor je stiefbroertje....en dan die peertjes wat een leuk idee zeg, ik ben benieuwd hoe het eruit komt te zien in het boeket. Leuk dat je mee doet bij K&K. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Geweldig die trouwkaart met de fotootjes erop! En die peren... tof! Ben benieuwd wat de bloemist er mee gaat maken. Deze juf heeft trouwens ook moeite met wennen ;)

    BeantwoordenVerwijderen