vrijdag 16 januari 2015

Mannen........

Gisteravond om kwart voor 11 kwam manlief thuis na zijn late dienst. Zijn eerste vraag was of ik nog een huwelijkskaart in mijn voorraaddoos had zitten. Ehhh.....nee dus. Zijn tweede vraag was of ik er dan nog 1 zou kunnen maken. Natuurlijk. Wanneer moet hij klaar zijn. Ehhhhh.......vrijdag als ik aan het werk ga. En dat was dus vanmiddag om 1 uur.
Gelukkig is de vrijdag mijn vrije dag dus kon ik meteen na het boodschappen doen aan de slag. Ik heb Pinterest gebruikt voor een schets en heb het volgende kaartje gemaakt voor het bruidspaar:
De basis is een witte, vierkante kaart. Daarop rood papier uit mijn Boekenvoordeel blok. Daarop grijs van hetzelfde soort dat ik met een embossingfolder bewerkt heb. 2 cirkels met daartussen een strook blauw. Op de rode cirkel een hartvormige bedel geplakt en op de blauwe strook 3 houten hartjes, een stukje washi-tape en een tabje met de tekst huwelijk. Onderaan nog 3 plakparels en bovenaan Love met mijn nieuwe wordbanner stans van Marianne Design.

En 's avonds ben ik nog steeds lekker aan de haak. Dit zijn mijn meest recente haakwerkjes:
De duif met de groene pet en tas haakte ik in opdracht voor de vriendin van een echte duivenmelker. Omdat het zo leuk is om te doen en ik nog wol over had haakte ik er meteen een tweede achteraan maar nu met een blauwe pet en tas.

Voor iedereen een fijn en creatief weekend!8 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke postduif. Je kaartje is prachtig en het verhaal.....heel herkenbaar! Groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henriët,
  wat zijn de gehaakte postduiven leuk en ook je kaart ziet er super uit, zoveel kleine details er op..super!
  Fijn weekend,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartje is mooi, maar deze keer winnen je postduiven het...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, jij maakt kaarten op spoed-bestelling ;) Wat is die woordbannerstans gaaf, nog nooit gezien. Hartjes, tapeje en tabje: mooi gecombineerd. En die duif, ik moest meteen aan ome Gerrit van de Fabeltjeskrant denken, enig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, die mannen! Onverwoestbaar vertrouwen in hun creatieve vrouwen!
  Je kaart is een heel gave! Mooie kleuren en wat een grappig bobbeltjespapier.
  Je duiven zijn weer zo top. Dat je dat zo snel haakt allemaal.
  Je reactie op mijn stempelkaart vond ik eigenlijk grappig. Ik vond hem zelf namelijk zo mooi en goed gelukt, hahaha, zo zie je maar dat smaken totaal verschillen! Ik knijp hem alleen een beetje...stel dat mijn vriendin hem ook heel niet mooi vindt. Ik zal het zondag vragen, dan gaan we naar haar toe.
  lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart die je zo snel nog wist te maken! Ook je haakwerkjes zijn zo leuk, s'avonds ben ik ook dikwijls met wol bezig maar breien dan. Eigenlijk zouden er wat meer uren in een dag moeten zijn om al onze hobby's te kunnen doen!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk blog! om te lezen, bedankt voor het delen...

  BeantwoordenVerwijderen

 8. Wowww wat haak jij mooi zeg, echt super !
  Toffe kaart ook zeg ☺

  Een leuke en gezellige (knutsel) zondag
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen