vrijdag 3 oktober 2014

BOY

Vanavond een kaartje gemaakt voor de uitdaging bij Hobbyhome-hobbyartikelen. Ze vragen hier deze keer een babykaart.
Ik maak niet zo heel vaak babykaarten omdat in onze omgeving weinig baby's geboren worden. Deze is dus ook voor de voorraad. Nu ik dit zit te typen bedenk ik me dat een collega van mij zwanger is van een meisje. Dus binnenkort ook maar een meisjesversie maken.
Weer begonnen met een vierkante kaart. Daarop dp-papier van Papermania. Ook de horizontale en vertikale strook komen uit hetzelfde blokje. Het plaatje is geprint op linnenkarton. Vroeger hing de reproductie van dit schilderij bij ons thuis en tegenwoordig hangt het bij mijn broer thuis. Het plaatje gemat op blauw papier met een schulprandje. Een lintje horizontaal en daar een strik van tule aan gebonden. Daaraan hangt een bedel in de vorm van een speen. Tot slot nog twee ballonnen en het woordje boy.

Morgen eerst even de tuin winterklaar maken en daarna nog maar weer een paar kaartjes maken. Het is dan tenslotte World Card Making Day.

7 opmerkingen:

 1. Hahaha, maak je eindelijk eens een babykaartje is het eigenlijk in de verkeerde kleur ;) Deze blauwe is in ieder geval heel erg leuk. Ben benieuwd naar de roze versie.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige babykaart,lief plaatje..(ik heb nog steeds allebei de schilderijtjes hangen)
  mooie strik en bedel, ben benieuwd naar je rose..
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Henriet,
  babykaartjes maken blijft wel leuk om te doen. En het klopt, soms heb je een periode dat er weinig baby's worden geboren in je omgeving. Bij ons gebeurt dat het nu weer wat meer, door de kinderen die vrienden hebben van 23+......dan krijg je dat.
  En in onze familie is er nogal een leeftijdverschil, zodat nichtjes ook moeder worden....en geen tante zeggers maar volle nichten. Grappig.
  En nu de meidenversie nog!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooie en lief kaartje heel leuk gedaan. Dank je wel voor het meedoen bij hobbyhomechallenge.

  Groetjes van Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk gemaakt. Ik vind het erg gaaf hoe je het strikje met het tule hebt gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gedaan Henriette ennwat origineel die strik van tule met dat bedeltje. Bedankt voor het meedoen bij HHH challenge. Succes.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen