dinsdag 30 september 2014

Lift voor paps

Vanavond na het eten zette ik mijn laptop aan en zag in mijn leeslijst de nieuwe kaart van de Lift Challenge voorbij komen. En toen wist ik het meteen: dit gaat de verjaardagskaart voor mijn vader worden. Hij wordt eind oktober 70 jaar en dat gaan we vieren met een weekendje weg (mijn vader, zijn vriendin, mijn broer, mijn gezin en de kinderen van zijn vriendin met aanhang: 11 personen in totaal). Deze kaart heb ik voor hem gemaakt:
De basis is een grijze, vierkante kaart. Daarop een halve voorkant van dp-papier. Bij de Action hebben ze prachtige nieuwe blokken papier van 30x30. Het blok dat ik gebruikt heb heet Vintage Experience en vind ik erg leuk voor mannenkaarten. Aan de 2 kleine banners, die met een zwart touwtje aan elkaar zijn geknoopt hangt een zilveren uiltje omdat mijn vader ook in ons uilendorp woont. Natuurlijk mag ook een hartje niet ontbreken!

Het afgelopen weekend hebben wij in het Brabantse Heumen doorgebracht. Onze jongste zoon deed in Wanrooij mee aan het Nederlands Kampioenschap handboogschieten. Manlief en ik hebben beide dagen gefietst en geocaches gezocht. Zoonlief is uiteindelijk 2e geworden. We kunnen dus terugkijken op een zeer geslaagd weekend!

11 opmerkingen:

  1. Hihiiii, deze blok is vorige week ook in mijn mandje beland. Ik had er het zelfde idee over, ideaal voor een mannenkaart. Je kaartje is echt super mooi geworden. Het bruin en grijs past heel mooi bij elkaar.
    Knappe prestatie van zoonlief. Deze sport heb ik ook een ruim aantal jaar beoefend. Nog niet zo heel lang geleden heb ik al mijn spullen verkocht, maar heb er nu toch wel spijt van.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Henriet,

    Wat een prachtig kaartje heb je voor je vader gemaakt...een mooi blok papier heb je gekocht zeg....inderdaad mooi mannen papier! Ik vind het houtachtig papier heel erg mooi!

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk om op zo'n geslaagd weekend terug te kunnen kijken! En volgens mij ook nog een gaaf weekend in het verschiet. Super kaart voor je jarige vader.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat heb je mooi papier gebruikt voor deze stoere mannenkaart,leuk !!
    Knappe prestatie van je zoon, leuk dat jullie een weekendje weg gaan,
    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat snel ben jij!! Mooi dit mannen exemplaar! Stoere uitstraling. Erg mooi gedaan!
    Knap van je zoon. Heerlijk zo'n weekend!
    Fijn dat je weer met ons mee doet Henriët!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Henriet,
    ik moest wel lachen om je opmerking van de oven. Hihi, ik heb het ook lieve zo. Heerlijk buiten zitten en dan een vriezer voor de voordeur...
    Maar nu je kaart: hij is heel mooi voor een man! Supermooi DP en altijd leuk om de naam erop te zetten. Leuk dat jullie er zo'n feest van maken. Mijn vader wordt in mei 80 en ze zijn er nu al mee bezig, mijn ouders....
    Leuke tripjes make jullie door je zoon!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel stoer en mooi kaartje.
    Groetjes Mieke'S

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat is die mooi geworden zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een stoere kaart! En zo persoonlijk ook met een naar erop, daar houd ik erg van! Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had een domme schrijf fout gemaakt.
      Ik vind je kaartje erg mooi. Een mooie mannen kaart. En wat is dat papier mooi die heb ik hier niet gezien bij de action.

      Groetjes Jane

      Verwijderen