maandag 25 augustus 2014

Nu ook al kerst op dinsdag

Volgens mij heeft het kerstkaarten virus bij mij nu ook echt toegeslagen want het ene na het andere kerstkaartje komt uit mijn vingers.
Vanavond na het eten vond ik dat ik wel een knutseluurtje had verdiend. Alles wat mis kon gaan ging vandaag mis en dan nog wat andere onaangename mededelingen......Pffff, en dan is het nog maar de tweede week van het schooljaar!
Maar tijdens een uurtje knutselen vergeet ik lekker even alles.
Bij het blog van Kaartjes inspiratie challenge blog vragen ze een kerstkaart in blauw/geel/goud. Met die kleuren op tafel heb ik dit kaartje gemaakt:
De basis is een vierkante, blauwe kaart. Daarop een vierkant van geel karton en daarop weer een wit vierkant die ik eerst met een embossingfolder door de cuttlebug heb gedraaid. Vervolgens nog 3 gouden sterren en een stempeltje met tekst.

Gisteren waren we met jongste zoon in Bovenkarspel voor een handboogschietwedstrijd. Hij ging schieten en manlief en ik gingen fietsen. En op ons rondje door de omgeving kwamen we ineens langs een winkeltje met een hele bekende naam:
Ik volg het blog van Bij Oma Dee en lees op andere blogs ook regelmatig over workshops en challenges van Bij Oma Dee en nu stond ik ineens zomaar voor de winkel. Helaas was het zondag en de winkel gesloten maar natuurlijk heb ik even door de ramen naar binnen gegluurd. Hopelijk heeft zoonlief nog eens een wedstrijd in de buurt maar dan op zaterdag!

Nu met manlief en beide zoons op de bank voor de start van het 2e seizoen van Under the Dome. Deze serie hebben we vorig seizoen ook gevolgd. Morgenavond maak ik een rondje langs jullie blogs!

11 opmerkingen:

  1. Mooi achtergrondje!!!
    Leuk dat je meedoet aan onze challenge.
    Dank voor je inzending.

    Creatieve groetjes, Gaby DT KIC

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een pracht van een kerstkaart, als je eenmaal bezig bent, gaat het vanzelf, vind ik..Ooh leuk Oma Dee..ik geniet elke avond van de Bridge..spannend..lieve groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een sjiek kerstkaartje zeg, erg leuk geworden. Ook de embossing doet het goed. Leuke dingen kwam je gisteren tegen, je was wel een eind uit de richting he?
    Maar dan heb je gelegenheid om een rondje te fietsen. Jou bijdrage voor de liftchallenge vind ik ook gaaf. Ik zou ook wel mee willen doen, maar moet veel werken van de week. Andere keer maar weer. Succes deze week en ik hoop da

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hoop dat het van de week weer beter gaat. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Henriet,
    ten eerste vind ik je kaart echt top! Toen ik de kelruencombi las op het challengeblog, dacht ik: HUH??? Maar de uitwerking van jou vind ik echt gaaf!
    En wat leuk dat je zomaar langs oma Dee fietste. Alleen jammer dat het nu net zondag was.....
    Heerlijk is dat, he, dat je door het freuebelen even helemaal vergeet wat er speelt. Sterkte met de nare dingen en ik hoop dat het allemal op te lossen is...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kaartje ziet er heel erg leuk uit Henriet.
    Jammer he...dat het winkeltje van Oma Dee dicht was....kan je nog even door sparen voor een volgende aankoop....haha!

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauww wat een mooie embossing super kerstkaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel mooi gedaan. Heel mooi rustig.


    Groetjes Jane

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Henriet, wat een leukerd. Bedankt voor het meedoen bij KIC. Ik zal eens verder kijken.... Als jij de een na de andere kerstkaart maakt..... Ben nieuwsgierig . Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk gebruik gemaakt van een embossing folder. Ik vind t zelf lastig om die te gebruiken, maar jouw kaartje bewijst dat t simpel kan worden toegepast om n sjieke kaart te krijgen. Succes met de kic challenge. Morgen begint alweer n nieuwe, die is ook echt heel leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Henriët,

    Een clean en simple kaartje, maar geslaagd voor de challenge!
    Dank je wel voor je bijdrage bij KIC!

    Hopelijk ben je er strakjes ook weer bij!

    XXX Kim

    BeantwoordenVerwijderen