vrijdag 29 augustus 2014

Leuke dingetjes gekocht

Woensdagmiddag ging ik na schooltijd even naar Hoogezand om wat boodschappen te doen. In het winkelcentrum daar loop ik altijd even bij de Wibra binnen. Daar kun je af en toe voor weinig geld leuke dingen op de kop tikken. Vandaag vond ik zakjes met 20 labeltjes voor 79 cent. Daar heb ik dus maar even 3 pakjes van meegenomen. Altijd handig om op voorraad te hebben.  Daarna liep ik nog even bij de Action binnen en zag daar hele leuke houten vogelkooitjes (ook maar 79 cent per doosje van 10!). Die vielen dus ook zomaar in mijn mandje.
Met deze ingrediënten heb ik woensdagavond een kaartje gemaakt.
De basis is een rechthoekige witte kaart (zomaar eens niet vierkant!). Daarop zwart/wit gestreept design papier. Daarop een label waar ik de onderkant af heb gescheurd. De label eerst bestempeld met mijn honingraatstempel en daar met rood een vogel overheen gestempeld. Daar nog weer een houten vogelkooitje op geplakt. Tenslotte nog rode touwtjes, een tekstje en rode plakparels.

Deze kaart laat ik meedoen aan de challenge van de Nederlands Kaarten uitdaging. Daar is het thema deze keer "alles mag".

Voor iedereen een heel fijn weekend. Het belooft nog weer mooi weer te worden!


7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke spulletjes heb je gevonden, hele mooie kaart is het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juist met zulke goedkope spulletjes, maak je vaak de leukste kaarten. Dat blijkt!!!
  En je ziet...kaarten maken hoeft niet duur te zijn.
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf is dat, als je voor een prikkie leuke versiersels op de kop weet te tikken! Kaartje is hartstikke leuk. Je hebt een kleurencombinatie gebruikt waar ik van hou :)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij bent oook weer leker in de weer zeg, ik zie dat je gisteren en vandaag leuke kaartjes geplaatst hebt. Deze is ook leuk met die rode accenten. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. superleuke kaart, wat mooi de bestempelde label en het kooitje, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk! En wat geeft dat en lekker gevoel he, als je zonder dat je op zoek bent zomaar iets vindt dat je leuk vindt en niet duur is!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaart Henriet....je hebt gave spulletjes gekocht,,,,en lekker voordelig!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen