zaterdag 16 augustus 2014

19 jaar

Vandaag is onze oudste zoon jarig. Hij is 19 jaar geworden. Vanmiddag wordt dit gevierd met vrienden en familie met een barbeque waar 24 mensen voor uitgenodigd zijn. Nu maar hopen dat het droog blijft!
 Hier 2 foto's van de jarige. Op de eerste foto is hij 3 dagen jong en de andere foto is 2 weken geleden genomen in Schotland op de Ben Navis (de hoogste berg in Schotland).

Natuurlijk hoort bij zo'n dag een zelfgemaakt kaartje en die heb ik gistermiddag gemaakt toen oudste zoon aan het werk was.
De basis is een kraft kaart met daarop spijkerstof papier uit een blokje van Panduro. Ook het geruite papier van de cijfers en de achterste stans komt uit dat blokje. Verder een filmstrip, tandwielen en een auto uit zwart papier toegevoegd. Zo vindt de jarige het vast genoeg want hij is niet zo van de frutsels.

Deze kaart laat ik meedoen bij de challenge van Knutsels en Kadootjes en bij De Creatieve Zebra. Op beide blogs is het thema "alles mag".
6 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd!
  Leuk berichtje heb je ervan genaakt en mooie kaart!
  Gek idee dat die linkerfoto hier binnen enkele dagen weer werkelijkheid is........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. van harte gefeliciteerd en wens jullie een fijne en droge BBQ toe....je kaartje is leuk geworden.
  Groetjes van Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Henriet,
  Ooh wat leuk de babyfoto en nu, wat een grote vent..ik hoop dat het bbq weer blijft..je kaartje is heel erg leuk, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte met je oudste zoon! Helemaal goed, zonder frutsels en tierelantijnen voor een knul van 19.
  Ik ken ook mensen die gaan bbq'en vanavond, dus ik duim me een ongeluk!Hopelijk helpt het. Veel plezier en dank je wel voor het meedoen bij Knutsels en Kadootjes.
  GerJnne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een toffe kaart voor een jongeman! Proficiat met zijn verjaardag!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om zo'n persoonlijke kaart voor je zoon te maken. Alsnog van harte met zijn verjaardag.Mooi gemaakt, en bedankt voor je deelname aan onze challenge bij DCZ.

  groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen